Ahojte, o pár týždňov nastupujem do práce, a okrem pracovnej náplne ma celkom zaujíma, aký tam bude kolektív...je to veľká firma, kde pracuje veľa mladých v mojom veku...Ide o to, že v poslednom období si všímam, že vo svojom okolí už nemám veľa priateľov
to fakt závisí od konkrétnych ludi, podla mna nebudes mat problem si najst kamaratov, z ktory h mozu byt neskor priatelstva proste bud na zaciatok otvorena, mila, chod na firenmne akcie alebo len posedenia po praci a casom uvidis skym si sadnes a tych sa drrrz
@gabriell123 :ja som mal v starej práuci dobrý kolektív našiel som si tam aj kamošov. Skôr ide o to na koho narazíš, pretože kolegov si bohužial nevyberieš, a takisto aj susedov alebo rodinu ..
Ďakujem za povzbudenie Ja som myslím celkom spoločenský tvor, k ľuďom sa snažim správať milo....tak dúfam, že sa mi tam podarí nájsť niekoho so spoločnými záujmami
@regan no to ani na škole Na výške som si s väčšinou spoužiakov povahovo veľmi nesadla , okrem školy som s väčšinou mala máličko spoločného Mám z tadiaľ len známych....dúfam, že v práci budem mať väčšie šťastie
ja som si tam nasiel priatelku...aj kamosov..
ale inak nikoho som si nepripustil k telu (,okrem fraji)...
uvidis sama ci ti tam niekto sadne ...ale ako tak vnimam, cim je clovek starsi, tak nejakeho extra kamosa ani nehlada ved naco aj, ked si najde zenu/chlapa, s kt. chce byt
@tomias však jasné, aj pre mňa je frajer najdôležitejší, keď som vo vzťahu..ale ako baba by som uvítala aj nejakú kamošku navyše na kávičku, nákupy, aerobik...proste veci, na ktoré by som priateľa neťahala 8)
Ja len chcem spomenúť to, že my sa mimo vecí týkajúcich práce zásadne bavíme, ako by sme mali tak o polovicu menej, takže to zahŕňa okrem iného
- blbé slovné hračky
- menej blbé slovné hračky
- ohadzovanie sa arašidmi
- dohadovanie sa, kto ide tentokrát do obchodu
- bavenie sa na niektorých mailoch
- bavenie sa o tom, ako nemáme radi niektorých ľudí, čo nám ich poslali
- bavenie sa o tom, ako nemáme radi tých, čo zas niečo posrali
- uzatváranie stávok o tom, kto z nás prvý umrie
@7@9 ono je pekne byt zalubeny, ale vyhlasenia ako naco mat kamosov ked mam frajerku budu podla mna vzdy len docasne. hlavne ked uz clovek tych kamosov ma a zrazu ich kvoli priatelke/priatelovi zanedbava, uz ich nepotrebuje, ale veru nestava sa zriedka, ze ich z nicoho nic moze potrebovat uplne najviac
ja som tiez uplne najradsej na svete len s frajerom, ale strasne sa snazim nezanedbavat kamosov, aj ked ti pravi a naozajstni to vzdy pochopia, ze clovek najradsej travi cas s tym do koho je zalubeny. ale proste nikdy to tak nebude navzdy, nech to je o pol roka ale nech to je aj o 3, 5, 10 rokov, kedy budes potrebovat kamaratov, z akehokolvek dovodu, a vtedy zistis, ze ta mozu uz akurat tak osrat. ked sa im 2 roky neozves, ignorujes ich a vyhlasujes ze ich nepotrebujes. proste nikoho nemoze navzdy bavit travit cas len s jedinym clovekom a treba sa raz za cas odreagovat s inymi ludmi, riesit ine veci, travit ten cas inak. lebo sa clovek moze uvedomit az ked bude velmi neskoro
len tolko som chcela, vlastne to absolutne neni k teme xD ale prisli mi tamtie prispevky stranse zaslepene
@h8u posledne roky travim mimo mojich kamosov, niekt. som nestretol aj 4 roky a ked sa stretneme , tak sa netvarime, ze sa uz nepozname, ale fakt sme radi, ze sa vidime a mozme si pokecat ale i tvoj pohlad je v pohode, stat sa to moze, no ale asi len u ludi, kt. nestoja o kamaratstvo a ziju si svoj zivot len so (s nahodnymi) znamymi niekde cez vikend v krcme...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ďakujem za povzbudenie Ja som myslím celkom spoločenský tvor, k ľuďom sa snažim správať milo....tak dúfam, že sa mi tam podarí nájsť niekoho so spoločnými záujmami
ale inak nikoho som si nepripustil k telu (,okrem fraji)...
uvidis sama ci ti tam niekto sadne ...ale ako tak vnimam, cim je clovek starsi, tak nejakeho extra kamosa ani nehlada ved naco aj, ked si najde zenu/chlapa, s kt. chce byt
- blbé slovné hračky
- menej blbé slovné hračky
- ohadzovanie sa arašidmi
- dohadovanie sa, kto ide tentokrát do obchodu
- bavenie sa na niektorých mailoch
- bavenie sa o tom, ako nemáme radi niektorých ľudí, čo nám ich poslali
- bavenie sa o tom, ako nemáme radi tých, čo zas niečo posrali
- uzatváranie stávok o tom, kto z nás prvý umrie
a podobné pekné veci
ja som tiez uplne najradsej na svete len s frajerom, ale strasne sa snazim nezanedbavat kamosov, aj ked ti pravi a naozajstni to vzdy pochopia, ze clovek najradsej travi cas s tym do koho je zalubeny. ale proste nikdy to tak nebude navzdy, nech to je o pol roka ale nech to je aj o 3, 5, 10 rokov, kedy budes potrebovat kamaratov, z akehokolvek dovodu, a vtedy zistis, ze ta mozu uz akurat tak osrat. ked sa im 2 roky neozves, ignorujes ich a vyhlasujes ze ich nepotrebujes. proste nikoho nemoze navzdy bavit travit cas len s jedinym clovekom a treba sa raz za cas odreagovat s inymi ludmi, riesit ine veci, travit ten cas inak. lebo sa clovek moze uvedomit az ked bude velmi neskoro
len tolko som chcela, vlastne to absolutne neni k teme xD ale prisli mi tamtie prispevky stranse zaslepene
myslím si, že v tom názore ohľadom kamarátov máš úplnu pravdu...