@hanka12 tak risk je zisk... keď sa nespýtaš tak sa nedozvieš že na čom si... a ak ťa odmietne tak je to smutné ale musíš sa stým zmieriť. No je tu druhá možnosť že budeš mať šťastie...
P.S. dikk za preklad, ja veľmi po anglicky neviem
Podľa mňa priamo sa ho nepýtaj lebo sa môže cítiť nepríjemne a bude zaskočený...skôr jemne naznačuj ,že sa ti páči ..a čakaj na odozvu ...ak bude tú hru hrať s tebou tak sa mu páčiš tiež ..
daj mu pusu, ak ti ju do 7 dni neopetuje, nema zaujem...aspon zatial...vy zeny mate tu vyhodu, ze chlap moze prejavit zaujem az po dlhsom case, zatial co ak zena zafriendzonuje chlapa, tak je to na 99% naveky :/
@hanka12@10
- Možno mal súčasne záujem o iné dievča, ktoré uprednostnil
- Možno je gay
- Možno sa mu v skutočnosti až tak nepáčiš, ale nechcel ťa samozrejme nejak uraziť, tak to zahral takto do outu...
@firestorm my sme spolu aj randili, takže v tom nepáčení to až tak nebude... každopádne, už budem mlčať naveky, keď sa mi niekto bude páčiť nech sa ozve prvý alebo nech umriem forever alone
Sa ho opytaj pre boha..ale tak niekedy to zistíš veľmi ľahko, či sa mu páčiš alebo nie..teda aspoň ja som to doposiaľ vedela vždy, a ani som sa ho nemusela pýtať ale to je individualne asi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Čo ja viem? Máš 16 no tak sa spýtaj nenápadne kamarátov čo vás oboch dobre poznajú aký je jeho názor na teba.
P.S. dikk za preklad, ja veľmi po anglicky neviem
- Možno mal súčasne záujem o iné dievča, ktoré uprednostnil
- Možno je gay
- Možno sa mu v skutočnosti až tak nepáčiš, ale nechcel ťa samozrejme nejak uraziť, tak to zahral takto do outu...