Spoznáte niekoho sympatického a začnete si rozumieť a všetky tie srajdy okolo ..prišla by téma na vzťahy a daný človek vám povie, že živote nemal vzťah teraz nemyslím15 ročného človeka ale tak 18/19 a viac čo si oňom pomyslíte? Pozastavíte sa nad tým?
Ja si myslím, že na 18/19 ročnom to nie je nič divné. Proste sa nenechal plieskať hormónami, a nezačal hneď s niekym chodiť, len aby kamarátom ukazoval že niekoho má. Však v podstate ľudia mladší 18 rokov sú vlastne ešte deti, tam sa o skutočnom vzťahu nedá ani poriadne hovoriť. Možno keď má človek 30 a nemal vzťah, vtedy to môže byť divné.
( @mouette Len tak mimochodom, mám 18 a vzťah som nikdy nemala. Čo si o mne teraz myslíš?)
@nostroma že si ako ja a že to úplne chápem ......vieš napadla ma táto téma lebo som sa rozprávala včera s jedným kamarátom na silvestrovskej párty a povedal mi že vyzerám tak nežne ako panna (nie doslovne ale v principe to isté ) a potom sa zaškeril a povedal "ale vieme aká je pravda" ......a istým sposobom ma to zamrzelo, že šak ja som vlastne ani vzťah nemala .....
Ak mám nejakého človeka rád a je mi sympatický určite nebudem riešiť takéto veci. Je to každého osobná vec, či mal niekoho alebo nie, takže vôbec mi to nepríde divné.
vôbec sa nad tým nepozastavím.... je to ok, do takej 25ky podľa mňa v pohode. Niektorí sú hanblivejší, alebo venujú všetok čas štúdiu, alebo jednoducho sa necítia na to....
@mouette Nemáš veľmi čo ľutovať. Tie detské vzťahy aj tak z 99% nevydržia, iba čo skončíš so zlomeným srdcom, lebo ste sa ""strašne ľúbili, bola to láska až za hrob"
Lol šak v 18/19 to je v pohode ako skutočný vzťah podľa mňa môže byť až v neskoršom veku... neviem či za vzťah považuješ ak chalan na strednej 16 ročký chodil s nejakou 3 mesiace a potom 2 mesiace s inou ...
@rocafella určite nie ale mám veľa ľudí v mojom veku čo sú už vyše troch rokov spolu (zdoraznujem že su ešte stále spolu ) ...sa to nezdá ale v mojom vladom veku su aj tie 3 roky celkom dosť dlhý vzťah
To je pekne lenže stále je to len v období puberty a dospievania, ludia sa este menia... skutocny vztah podla mna je az ked ludia zacnu spolu zit lebo to je skuska ohnom..
Nie ze na strednej chodim kazdy vikend do dediny za babou alebo po skole za rucicky a po veceroch niekam sadnut dokym mi maminka nevola ze mam byt doma
@rocafella no len ja nechápem ako možu byť tie deťúrence "zamilované" v 13-15 rokoch ...ako mám známu čo je od 13 rokov vo vzťaho a su spolu už 5 rokov to je oddivuhodné...ale proste ja som v živote ten pocit nepoznala....a ja neviem či je to tou pubertou alebo čím alebo či ja som divná keď to nechápem
suhlasim co tu pisete, len ma zarazilo @19.. a prečo by nemohlobyt 14 rocne dieta zamilovane? ved clovek podla mna vie lubit od narodenia (dajme tomu)
mozno ze to nie je take caste, ale preco nie
alebo má proste niekto iné priority niekto ti povie, že na vzťahy nemá čas, ďalší si ho nechce nájsť, vôbec by som to neriešil, ale ak si tím duchovne a ináč pomôžeš...
moj frajer mal 22 ked sme sa dlai dokopy a nikdy nemal vztah, lebo cakal na niekoho, pri kom si povie, ze sa to oplati. a vzdy sa mi to megapacilo, taketo zmyslanie
wtf 18/19? do 25 mi to pride uplne normalne ze by som sa nad tym nijako nepozastavila, a do tych 18 mi to skor aj imponuje vo vacsine pripadov su vztahy ludi do 18 uplna picovina, cest vynimkam
@smilerrr skor som to myslela že to nechápem konkrétne ja ...nie že nemožu byť....len že ja som to nepoznala a ak aj som začala s nejakým chlapcom chodiť von pre mňa to bol vždy kamarát ....a proste preto som aj nikdy také jednomesačne detské vzťahy nemala nevidela som dôvod prečo
nepríde mi to vôbec čudné... skôr je to podľa mňa dobré... nevidím dôvod hrnúť sa do vzťahu len preto, aby si v nejakom ,,vzťahu" bol...podľa môjho názoru je lepšie si radšej dlhšie počkať a byť s tým správnym človekom
Ja si myslím, že je to možno aj o tom, kedy na to konkrétny jedinec "dospeje"...že prestane druhé pohlavie vnímať len ako kamaráta/kamarátku atď. U niekoho je to skôr, u niekoho neskôr. A nie je na tom nič na "súdenie" - ani keď je to "príliš skoro", ani keď je to "príliš neskoro"...
Ja som napríklad mala prvý vzťah v 15-tich, trval rok a pol. Druhý začal pár mesiacov po ukončení toho prvého a trval tri roky...s tým som už aj bývala.
Nedá sa povedať, že by to bolo dobré/zlé tak alebo onak, proste každý sa rozhodol sám. Ja si napríklad myslím, že aj tie "detské" vzťahy človeku niečo do budúcnosti dajú, už sa trochu v tých vzťahoch oťukal. LKoniec koncov, tak ako každý vzťah človeku niečo dá.
Pri človeku, ktorý ešte vzťah nemal, by som sa trochu obávala, že cukne pri prvom probléme, že bude riešiť veci, ktoré až vekom a skúsenosťami zistí, že vôbec nie sú podstatné a nestoja za to, atď....človek sa každým vzťahom viac ostrieľava a keď sa pozriem spätne, vôbec už neriešim také koniny, ako som riešila kedysi.
18/19 ??? príde mi to úplne normálne, že niekto nemal v tomto veku ešte vzťah.....v podstate zvláštne mi to príde až o dosť neskôr u ľudí - až po 30 ak niekto povie, že nemal vzťah tak sa na tým pozastavím......
ja som tiež z tých 18 a celý čas bez vzťahu nie je sa kam ponáhľať, keď to príde tak to príde. Nehrniem sa nasilu do vzťahu aby mi vydržal dva mesiace ..
Takže je to podľa mňa úplne normálne a bežné
byvalo mi to divne (uz sa ma to netyka a neskuseneho by som uz nechcela ani za nic ale uz nie som vo veku kedy by mi to hrozilo dufam)
ale hlavne je to hruza ak nahodou nejaky "vztah" z toho vznikne taky clovek nema ziadne navyky skusenosti... mne osobne to bytostne prekazalo a uz nikdy by som to neurobila
ak by mi to chlap povedal tak sa usmejem a ruky prec
Môj nemal vzťah do dvadsaťtrojky. Nie preto, lebo by o neho nebol záujem, bolo to z vlastného presvedčenia.
Nie je to vada, veď! A asi sa mu oplatilo počkaj. Buhahahaha.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
( @mouette Len tak mimochodom, mám 18 a vzťah som nikdy nemala. Čo si o mne teraz myslíš?)
Nie ze na strednej chodim kazdy vikend do dediny za babou alebo po skole za rucicky a po veceroch niekam sadnut dokym mi maminka nevola ze mam byt doma
Netreba sa hrnúť do vzťahu zbytočne
mozno ze to nie je take caste, ale preco nie
Ja som napríklad mala prvý vzťah v 15-tich, trval rok a pol. Druhý začal pár mesiacov po ukončení toho prvého a trval tri roky...s tým som už aj bývala.
Nedá sa povedať, že by to bolo dobré/zlé tak alebo onak, proste každý sa rozhodol sám. Ja si napríklad myslím, že aj tie "detské" vzťahy človeku niečo do budúcnosti dajú, už sa trochu v tých vzťahoch oťukal. LKoniec koncov, tak ako každý vzťah človeku niečo dá.
Pri človeku, ktorý ešte vzťah nemal, by som sa trochu obávala, že cukne pri prvom probléme, že bude riešiť veci, ktoré až vekom a skúsenosťami zistí, že vôbec nie sú podstatné a nestoja za to, atď....človek sa každým vzťahom viac ostrieľava a keď sa pozriem spätne, vôbec už neriešim také koniny, ako som riešila kedysi.
Takže je to podľa mňa úplne normálne a bežné
ale hlavne je to hruza ak nahodou nejaky "vztah" z toho vznikne taky clovek nema ziadne navyky skusenosti... mne osobne to bytostne prekazalo a uz nikdy by som to neurobila
ak by mi to chlap povedal tak sa usmejem a ruky prec
Nie je to vada, veď! A asi sa mu oplatilo počkaj. Buhahahaha.
nepoškvrnenosť :3