len by ma zaujímalo, v koľkých rokoch ste mali svoj prvý vzťah ? ja v 15, a dovtedy som sa trápila, že tak neskoro, lebo ľudia okolo mňa mali "vzťahov" v tom čase za sebou už asi 10 a začali randiť tak v 12 mali ste to aj vy tak podobne?
mne na takych veciach nezalezalo, mne skor islo o to ci som spoznal niekoho s kym som chcel byt a vtedy to tak vyslo ze tesne po mojej 18 tke sme spolu zacali chodit
a bola som vtedy na 8rocnom gymnaziu a nemala som pocit, ze moje spoluziacky nejako vtedy uz randili. v 15 nas par stratilo panenstvo, vymenili sme si nejake info o tom, ako to kazda z nas vnimala, ale tie, ktore sa s tym zdoverili, nemali nikoho dlhodobeho
@melancholik i u mňa tak podobne, nikdy som nepochopila ako môže niekto s niekým chodiť keď ho neľúbi len preto aby mohol povedať, že niekoho má... dosť ma to znechucuje ešte aj teraz
to je tak, nie každý vidí v ludských partnerských vzťahoch nejakú hodnotu a vec citov ... niektorí ludia to maju len pre zábavu, vyšší sociálny status alebo trend .. hej je to dosť smutné občas
@hoperpohroma tak to si asi vychytala zrovna taký kolektív, ja si pamätám, že moje spolužiačky sa každý týždeň bozkávali s iným a chalani to isté a inak, to mi príde smutné, stratiť to tak skoro a ešte s niekým s kým ani neboli nejak extra dlho... neviem či som príliš staromódna alebo čo
@pandacorn tak bozkavali mozno aj ano, ale ja neviem, ja som bola dost mimo kolektivu. viem, ze pili/hulili uz vtedy, asi aj chodili na nejake akcie a tam sa bozkavali, robili veci. ale o tom, ze by s niekym stabilnym randili, tak to tam malokto drzal nieco take dlhsie ako mesiac
@hoperpohroma však jasné, to je všade tak, ja som sa v tom inak nikdy nenašla, a tiež som doteraz kvôli tomu mimo kolektívu by som povedala pamätám že som mala spolužiaka, ktorý mal behom školského roka asi 10 vzťahov on to aj tak volal normálne že frajerky
@pandacorn ťažko povedať, skôr sa momentálne zameriavam sám na seba a nehávam to len tak plávať. A do teraz som veľa nových ľudí opačného pohlavia neposznával, takže možno to bude aj tým. Nedarilo sa v minulosti a teraz to už neriešim. Ale až to príde, zdráhať sa nebudem
@pandacorn ja uz ani kolektiv nemam, som samostatna entita a tak skolsky rok 10 mesiacov, 10 frajerok.. ak mal kazdu mesiac, este je to oznacenie "frajerka" ospravedlnitelne
@hoperpohroma áno tak nejako, ale on je presne ten typ človeka ktorý s niekým bol len aby s niekým bol akonáhle sa rozišiel s jednou na druhý deň mal inú, pochybujem, že keby ich ľúbil, dokázal by sa dať do vzťahu nanovo hneď na druhý deň ale tak pekný bol, to sa musí uznať, naňho sa "čakávalo v rade" neviem ako je to s ním teraz, ale verím v to že väčšina týchto ľudí sa už spamätala a berú to vážnejšie
@kolpo a to prečo? to si tak vyťažený že neni čas ísť do mesta ? ono si ťa to nájde, keď to budeš najmenej čakať
@Obsession a ako dlho vám to vydržalo ? ja som bola zrovna štastkár že som mala len 2 frajerov, prvého rok a pol a s druhým to teraz ťahám už vyše rok a pol a uvidíme dokedy
@Likjul niekto je taký, že vzťah nepotrebuje, je to fajn, aspon máš slobody kolko chceš
V 15-tich, ale neprišlo mi to teda neskoro.. na ZŠ mala vzťah len jedna spolužiačka a aj to si z nej všetci uťahovali za to.. Holt fakt už je asi iná doba
No to sa v mojom prípade dá ťažko povedať, čiže buď nikdy alebo v 21tke, teda v 20tke ale už potom som mal za mesiac 21, ale nenazýval by som to plnohodnotným vzťahom skôr akýmsi pseudovzťahom
Ono ako...či sa to v tom veku dalo nazvať vzťahom. Lebo s prvým chlapcom som chodila v 14, ale to bolo take cute, že sme spolu do parčíku chodili, a na zmrzku len a nikdy sme spolu neboli do večera
A potom taky ten už zmysluplnejší vzťah v 18 až.
17 a na mna samu mi to prislo skoro, s mojimi socialnymi skills ale tak medzi svojimi kamaratkami som v tomto 'zaostavala', zas ale nikdy mi to nikto nedal pocitovat, boli sme uvedomele feministicke tinedzerky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
a bola som vtedy na 8rocnom gymnaziu a nemala som pocit, ze moje spoluziacky nejako vtedy uz randili. v 15 nas par stratilo panenstvo, vymenili sme si nejake info o tom, ako to kazda z nas vnimala, ale tie, ktore sa s tym zdoverili, nemali nikoho dlhodobeho
@Tomias hmm, 18+ sa dá bez vzťahu ? to by som nedokázala
@Obsession a ako dlho vám to vydržalo ? ja som bola zrovna štastkár že som mala len 2 frajerov, prvého rok a pol a s druhým to teraz ťahám už vyše rok a pol a uvidíme dokedy
@Likjul niekto je taký, že vzťah nepotrebuje, je to fajn, aspon máš slobody kolko chceš
Ale zas, ja mám nula rokov, čo by som chcela
....si potom caja ked si mala len dvoch frajerov... ..prajem co najdlhsie
A Simona som spoznala v 18
Uz nemam 19 a ani ten vztah.
predtým som tiež mala vzťahy..ale to nepočítam
Ale taký reálny vzťah v 16 a sme spolu doteraz, tak na tom asi niečo bude
A potom taky ten už zmysluplnejší vzťah v 18 až.
@Tralalibang fú, tak to ste spolu riadne dlho už, nech vám to ešte dlhooo vydrží
@Aventine fúha, to znie až staromódne u nás sa práveže smiali tým žo ešte v 15 nikoho nemali a ani sa nebozkávali ešte a tak