Vadilo by vám,keby ste začali chodiť alebo spoznavat sa s dievčaťom, alebo chlapcom, ktorý/á sa rozišiel/a pred par dňami s iným/inou, ale vtedy ste ho/ju nepoznali?Čo by ste si pomysleli?
pomyslela by som si ze som akurat naplast na ranu, hracka, hocico na vyuzitie a pomasirovanie ega. na druhej strane by som sa potesila ze to nebude nic vazne citove a dlhotrvajuce
taak nie u mna je to tak.ja som sa rozisla a bojim sa toho ze teraz chlapec si o tom nieco zle pomysli,ale neberem ho ako kratkodoby vztah alebo zajeb.ocaril ma a bolo to silnejsie nez ja a predtym vztah mi nefungoval taak... teraz som stastna
tak no ja neviem zalezi ci to myslis tak ze fakt len stretavat alebo uz vpadnut do vztahu... lebo ja osobne som sa v ten isty den rozisla s jednym chlapcom a v ten isty vecer som stretla ineho s ktorym som uz dooost dlho a nebolo to umyselne v podstate to bola nahoda ako vedela som ze ho tam stretnem ale nebol plan zalubit sa... a chodit so s nim zacala asi tak mesiac, mesiac a pol po tom...
ja som tiez bola chvilku porozchodova holka aj ked to bola trochu ina situacia, poznali sme sa uz dlho a asi som nechtiac ten rozchod aj sposobila. vzmysle ze iskrilo to medzi nami uz pred konkretnym rozchodom, aj ked som sa nejako vedome nesnazila nikoho rozdelit chalan sa rozhodol sam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
časom sa ho spýtaj prečo sa s ňou rozišiel a tak z neho tiež niečo spoznáš
a aj tak s toho nic nebolo
lenze to som sa ja rozisla
Tak to je úplne iný vzťah, je to normálne, ked to tebe nejak nevadí