Zase ja a ďalší môj technický problém.. začínam si myslieť že k tým notebookom treba dávať aj návod na použitie.. Ako som spomínala mám notebook a v ňom vstavanú webcameru. V pc mám normálne k tej webcamere aj nejaký program.. cez ktorý sa môžem či už fo
No podla toho, co pises je kamera technicky v poriadku. A ak to funguje, ako hovoris v tom samotnom programe, tak by to malo ist aj na icq.
Ja si myslim, ze mas nieco nespravne nastavene v samotnom icq. Tu by som, ale presne potrebovla vediet, co ti to vypisuje inak mozeme len hadat a to asi nikam nevedie.
@blacknight.... aj ja si myslim ze je tam nieco nespravne nastavene... no ked ju zapnem.. cez icq teraz som to skusala s bratrancom.. ta stale nas to zrusi.. a neviem peco je vsetko vypnute ale svetielko na webcamere mi stale svieti.. a uz mi nic nenapisalo .. tak ako minule.. a teraz netusim ako vypnem to svetielko..
@lachanceak ý to je laptop??? stačí aj značka lebo ak podla toho modrého svietielka mám sudiť tak tuším HP a k HP su pridané ovládače (bu´d na CD alebo už su na HDD) a tie treba nainstalovať a potom ta webka musí ísť
Ak uz si tu kameru skusala v programe, ktory je original k tomu a isla ti, tak ziadne dalsie ovladace netreba ! Ta kamera funguje !
To svetielko znamena, ze kamera je aktivna. To vobec neriesme teraz.
To, co hovoril @donrepka o verziach icq pripadne odlisnych klientoch, tiez dava zmysel. Skuste si ty a bratranec spustit to iste icq - napr. icq 6 a skus sa tak spojit cez tu kameru, ci pojde.
no ja mam icq 6.5 vcera som si stihala a naposledy co som to skusala so sesterkou som mala este icq6 a ona ma tiez icq 6 aj bratranko kedze je to ten istý pc.. a vtedy to tiez neslo..
@10 no tak dobrá otázka skúšali ste iný program napr skype alebo MSN lebo ž fakt neviem čo by tomu mohlo byť... a ešte čo ti to vyhodí keď niekomu voláš môžeš spraviť screen alebo aspoň napísať
no sak som sa pred chvilou o to pokusala s bratrankom. ibaze .. teraz ma uz ani nespoji.. takze to co mi pisalo minule mi teraz neukazalo.. a potom ako sa to zrusilo webcamera ostal svietit.. a teraz neviem co s nou..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
No podla toho, co pises je kamera technicky v poriadku. A ak to funguje, ako hovoris v tom samotnom programe, tak by to malo ist aj na icq.
Ja si myslim, ze mas nieco nespravne nastavene v samotnom icq. Tu by som, ale presne potrebovla vediet, co ti to vypisuje inak mozeme len hadat a to asi nikam nevedie.
moja teoria je aj že možno máte iná verzie icq ale neviem či to nejako ovplivní prenos dát. ICQ je naništ
Ak uz si tu kameru skusala v programe, ktory je original k tomu a isla ti, tak ziadne dalsie ovladace netreba ! Ta kamera funguje !
To svetielko znamena, ze kamera je aktivna. To vobec neriesme teraz.
To, co hovoril @donrepka o verziach icq pripadne odlisnych klientoch, tiez dava zmysel. Skuste si ty a bratranec spustit to iste icq - napr. icq 6 a skus sa tak spojit cez tu kameru, ci pojde.