Ahojte,
chcem si zriadiť blog o móde prevažne s fotografiami. Aký typ webhostingu je najlepsi? Premyslam nad inet.sk a freeserver. Máte s tým niekto skúsenosti? prosím, len seriózne odpovede.
@kosmiklove , @2 Pravdupovediac o tom viem maloco, prosim, zasvätte ma do toho. Ako to tam funguje? Teraz mám blog cez slzbu blogger, no chcem vlastnú doménu. No funguje to celkom inak cez webhosting?
skús endora.cz
Tam si rovno jedným kliknutím dokážeš vložiť wordpress (vygoogli si čo to je) ..alebo ako ty vravíš , máš vlastnú doménu ..3.rádu je zadarmo .. napr. moda.cekuj.cz ale dá sa kúpiť aj druhej rady ...moda.sk .. no skôr tým chcem povedať že ako testovací server je to na začiatok asi najlepšie ak nevieš ani html. Nahoď si tam stránku popozeraj čo sa dá robiť.až budeš zbehlejšia môžeš do toho vrážať peniaze.Ale bez základov je to len strata času a penazí.
Ak sa chceš učiť , začni na jakpsatweb.cz
@stratena333 ked si kupis domenu tak ti priradia akurat nejaku internetovu adresu a nebudes tam mat nic...budes si musiet sama vytvorit nejaku stranku. nebude to ako blogger ze tam budes mat uz hotovu stranku ktoru si len cez nejake admin menu upravis..
@stratena333 no poznam napr. tumblr - kupila by si si domenu, blogovala cez tumblr a nastavila by si, ze by sa ti zobrazoval na vlastnej domene.
mohla by som ti to nastavit, ale vyzadovala by som za to nejaku proviziu. bolo by velmi narocne to vysvetlovat laikovi, co nema tusenie, ako to vobec cele funguje
@kosmiklove
Vsak ked si tam nahodi do prazdneho adresara cez FTP wordpress subory, tak to bude mat ako v bloggeri. Instalovat a upraviť to snáď dokáže každý.
@trtken ved aj tak sa da. to ale nic nemeni na tom ze jej to najskor niekto musi spravit. tebe to mozno nepride tazke. ale uz som par krat neznalcom vysvetloval ako sa to robi a aj tak to nepochopili a spravili si to po svojom
@koprdil jednoduche ako pre koho
a druha vec je spravne to nastavit, nehovoriac o tom ze niektore hostingy su pomale a ide to cele na hovno a mam taku skusenost aj na websupport
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
mozno by bol lepsi free blogger.com
ako kosmik hovori, skorej nejaky blog
Tam si rovno jedným kliknutím dokážeš vložiť wordpress (vygoogli si čo to je) ..alebo ako ty vravíš , máš vlastnú doménu ..3.rádu je zadarmo .. napr. moda.cekuj.cz ale dá sa kúpiť aj druhej rady ...moda.sk .. no skôr tým chcem povedať že ako testovací server je to na začiatok asi najlepšie ak nevieš ani html. Nahoď si tam stránku popozeraj čo sa dá robiť.až budeš zbehlejšia môžeš do toho vrážať peniaze.Ale bez základov je to len strata času a penazí.
Ak sa chceš učiť , začni na jakpsatweb.cz
jedine ze by si si nahodila php fusion. ale aj to si tam najskor musis nainstalovat a ponastavovat. az potom to bude pouzitelne
mohla by som ti to nastavit, ale vyzadovala by som za to nejaku proviziu. bolo by velmi narocne to vysvetlovat laikovi, co nema tusenie, ako to vobec cele funguje
Vsak ked si tam nahodi do prazdneho adresara cez FTP wordpress subory, tak to bude mat ako v bloggeri. Instalovat a upraviť to snáď dokáže každý.
a druha vec je spravne to nastavit, nehovoriac o tom ze niektore hostingy su pomale a ide to cele na hovno a mam taku skusenost aj na websupport