@tomas - inak u websupportu sa mi stal taký divný incident... registroval som si tam doménu, pri overovaní povedal že je voľná, po registrácií že je úspešne zaregistrovaná, a o deň neskôr som si to kontroloval a whois mi oznámil, že je zaregistrovaná a patrí niekomu inému (tuším to bol vlastník FORPSI, ale nie som si istý), a že je registrovaná už asi tak dva mesiace, a síce som sa ich na to nepýtal a neriešil to s nimi, ale vyzeralo to divne...
Najlepší webhosting je BEZPOCHYBY WEBSOLUTION.SK ! 100% ZÁRUKA, UŽ OD 1,99 € ZA MESIAC! DOMÉNA ZADARMO! NEOBMEDZENÝ POČET FTP, ALIASY, SUBDOMÉNY, MYSQL, MYSQLI, WEBHOSTING DRUPAL, WEBHOSTING JOOMLA, WEBHOSTING WORDPRESS, SUPER WEBHOSTING PRE CMS ALE AJ STATICKÉ STRÁNKY! ODPORÚČAM, AK NIEČO, NAPÍŠTE MI SPRÁVU!
Na Slovensku asi websupport, alebo yegon. Ja používam USA webhostingy a zo Slovenskými sú neporovnateľne lepšie a výhodnejšie. » www.najlepsihosting.com tieto sú jedny z najlepších webhostingov
Ja som narazil na www.hostingpear.sk, maju lacné domény, priestor, databázy, e-maily, FTP neobmedzene, bez zbytočných poplatkov. Som s nimi zatial velmi spokojny.
Okrem toho, že ako prvý prišiel na Slovensko ako ekologicky nezávadný webhosting(pretože namiesto klasickej energie využíva veternú a solárnu energiu), ponúka aj najlepšie ceny na slovenskom trhu. Tiež ponúka Multihosting, teda v rámci jedného webhostingu je možné pridávať ďalšie domény - a aj to za bezkonkurenčne nízke ceny!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
dobre mi tam bolo, len teraz by som skor zvolil Yegon
» www.vasadomena.sk/...
» www.websupport.sk/...
tieto tri su podla mna v pohode, ostatne by som neskusal (ale mozu byt tiez fajn)
btw. na margo temy : ja mam skusenosti s exo hosting a tiez nemozem povedat ze by bol nejaky problem
Okrem toho, že ako prvý prišiel na Slovensko ako ekologicky nezávadný webhosting(pretože namiesto klasickej energie využíva veternú a solárnu energiu), ponúka aj najlepšie ceny na slovenskom trhu. Tiež ponúka Multihosting, teda v rámci jedného webhostingu je možné pridávať ďalšie domény - a aj to za bezkonkurenčne nízke ceny!
K tomu sú na ňom dobré ceny a dokonca aj zľavy » www.kuponyzdarma.sk/websupport-sk/...