no povedzte mi je normálne, že mám dva apolročný vzťah a nejak je šecko vprdeli...je pravda , že som to dosrala mojou žiarlivosťou (občas ma dobieha moje nie práve do výšin siahajúce sebavedomie) a po posledných prudkých hádkach som otvorila oči a poveda
moc to komplikuješ, nehraj sa na NEžiarlivú ak predsa si... prečo by chcel chlap nejakú ktorá sa mu furt len pretvaruje... ak naozaj chceš vedieť či vám to bude klapať, tak proste buď sama sebou... po čase by to aj tak zistil aká si a potom ste len obaja zbytočne strácali čas
tak všeobecne nie proste ja som typ, ktorý potrebuje mať stále davané najavo, že ho dotyčný má rád. A celý vzťah som "trpela" 200km dialkou. Nedalo sa byť vždy spolu. No a ked sa stalo , že som ostala doma aby sme sa rozprávali, tak on mi oznámil , že má program a jednoducho išiel. Ozýval sa mi napísal mi , nemôžem povedať. Len ja som to akosi nevedela ovládať a prekusnúť, že somnou teda nebol fyzicky ja neviem príklad dva týždne a aj napriek tomu musí ísť s kamarátmi s ktorými bol predvčerom a podobne. ... no a ono sa to vyhrocovalo a hrotilo dalej, až začal mať pocit, že ho moc dusím, bolo povedaných pár vecí , ktoré mi otvorili oči no a ja som si uvedomila, že s obmedzovaním nezájdem daleko u nikoho ...mne samej sa lepšie dýcha ked neriešim každú kravinu. No lenže on to akosi neprijíma , že som začal veci brať inak
@narazuvzdornaa ale celkovo si myslím, že chlap obmedzovanie neznesie či už ten môj alebo ostatní.. radšej začat pracovať na svojich nedostatkoch teraz ako potom mi to má zničiť další vzťah (lebo s týmto neviem odhadnúť zatiaľ jak to bude ehm)
jednoducho ta má plné zuby, kebyže niekoho milujem tak sa budem snažit vyhradit čas takmer celý len jemu... kebyže je pravda že s kamošmi chodí furt na pivo (či kde to vlastne chodí? to je jedno) a s tebou nechce trávit tolko času ... znamená to... dovtíp sa! nechcem byt ten ktorý ti poikázi vztah, každopádne nikto t tu neporadí, lebo si to musíš ujasnit ty s ním.
sme 200km nedá sa vyhradiť celý čas pre mňa. Ani nemôžem chcieť od neho aby iba sedel doma, takisto to nemôže chcieť on odomňa chodil za mnou 200 km niekoľkokrát do mesiaca takže by som to nedefinovala tak ako ty. Každopádne je to jedno, zbytočne založené fórum, asi sa tu ujmú skôr ironické blbosti a "gay vírus" neva
@idontneednick nie, už to nezmažeš, for ti môže zmazat len admin a blogy ktoré "zmažeš" si pokojne i po niekolkých rokoch nájdeš na googly... čiže bacha na to čo píšeš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Som chcela nejaký pohľad úplne nezainteresovaných ľudí.