Chcel by som sa opytať, či by niekto nevedel poradiť ako nastaviť wifi router alebo notebook (neviem kde je chyba) doma tak aby sa dalo pripojiť aj z mobilu ? Mobil by chybný nemal byť kedže hocikde inde sa cez wifi pripojiť dá, len doma nie
mne sa zas v hotely nedalo pripojiť, sa mi zobrazilo na mobile, že je to nejake chybne či čo a že sa mam obratiť na poskytovateľa wifi tak som srala na to
Je dosť možné, že tvoj mobil si nerozumie so šifrovaním WPA/ WPA2 alebo ak máš zapnuté filtrovanie MAC adries tak musíš povoliť MAC adresu tvojho mobilu ....
Tak mam to na WPA tak hanes zrejme máš pravdu, že to asi v tom bude... možno ked by som zmenil tak by to možno šlo. Skusim dať WPA2 ako píše tam hore či sa niečo nezmení a či to nepôjde. Len aby mi potom šlo wifi na notebooku
Ale blbosť ako teraz pozerám tak mám WEP...kašlem to radšej nič nemením dosť som sa stým nahral kym to šlo len čisto na noťas sestra na mobile wifi mať nemusí..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov