Ahojte, včera som odinštalovala nejake programy a nechtiac som odištalovala aj niektore ani neviem čo to bolo , načo to bolo a tak... A zrazu mi nejde wifi. Odkedy som to odinštalovala už mi ani v sieťovych pripojeniach neukazuje "bezdrôtove sieťe" , ako
@kath1102 Pozri či si si neodinštalovala ovládač od Wifi karty ... štart - klik s pravým na počítač - vlastnosti - správca zariadení - rozklikni sieťové zariadenia a pozri, či tam máš nejaké zariadenie s názvom "WLAN, WiFi alebo 802.11" a či pri takom zariadení nemáš výkričník alebo iný znak (dobré by bolo, kebyže spravíš screenshot)
Môžeš mať aj zakázanú automatickú automatickú konfiguráciu WiFiny ...
Otvor štart, napíš services.msc, pohľadaj WLAN autoconfig ... a klikni na vlastnosti .. mala by si tam mať pri startuptype : automatic ...Ak nie, prestav to na automatic
@kath1102
do budúcnosti užitočné pravidlo:
ak nevieš ani zhruba na čo program ktorý sa chystáš odinštalovať je, tak si jeho meno vygoogli.
inak @6
len poznamenám, že ak si odinštalovala ovládače sieťovky (čo je jediná zmysluplná možnosť), tak buď tam bude výkričník alebo iný znak ako povedal hanes, alebo v tom zozname žiadne zariadenie s takým menom nenájdeš.
každopádne, to okno so zariadeniami má hore také tlačítko že "Scan for hardware changes", alebo tak nejak, ak ho klikneš, a ak tvoj stroj nie je úplný exot, tak by windows mal sieťovku automaticky znovu nájsť aj nainštalovať.
...čo by sa vlastne malo stať aj pri reštarte compu, ale to si možno nespravila.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Môžeš mať aj zakázanú automatickú automatickú konfiguráciu WiFiny ...
Otvor štart, napíš services.msc, pohľadaj WLAN autoconfig ... a klikni na vlastnosti .. mala by si tam mať pri startuptype : automatic ...Ak nie, prestav to na automatic
do budúcnosti užitočné pravidlo:
ak nevieš ani zhruba na čo program ktorý sa chystáš odinštalovať je, tak si jeho meno vygoogli.
inak @6
len poznamenám, že ak si odinštalovala ovládače sieťovky (čo je jediná zmysluplná možnosť), tak buď tam bude výkričník alebo iný znak ako povedal hanes, alebo v tom zozname žiadne zariadenie s takým menom nenájdeš.
každopádne, to okno so zariadeniami má hore také tlačítko že "Scan for hardware changes", alebo tak nejak, ak ho klikneš, a ak tvoj stroj nie je úplný exot, tak by windows mal sieťovku automaticky znovu nájsť aj nainštalovať.
...čo by sa vlastne malo stať aj pri reštarte compu, ale to si možno nespravila.