Počujte, ak sa prihlasujem cez mobil na našu domácu wifi... a potom si skontrolujem prhlasenia na FB a vdim tam inu IP adresu? to was ist das??? to cez mobil mam inu IP alebo ako???
No a dajme tomu, že to zrejme sa mi tam prihlasuje cudzia os
Nesmejte sa jej keby že ste na jej mieste tak chcete vedieť vetky info vidno že ide o nejakú vážnu vec
Odporúčam si zrušiť účet ak by niekto mohol získať nejaké "dôkazy" proti tebe...založ si nový úplne si ho zabezpeč v nastaveniach a do hesla si pridaj nejaké tie znaky ako je @ !":- a čísla a minimálne 10 miestne také heslo ťažko niekto zistí a dávaj si pozor na toto
Alebo ťa niekto môže sniffovať to znamená že je niekto na tvojej wifi súčastne s tebou a tak povediac sa vopchá do tvojho kontaktu s netom a odoberá tvoje informácie ktoré si zadávala do prehliadača a všetky tvoje pohyby na sieti viacej ohľadom toho si vygoogli..a keď jemožné tak si zmeň heslo wifi
Nie, inu IP adresu tam neuvidis. Dana IP adresa neoznacuje konkretne zariadenie (mobil, PC, ...) ale router ku ktoremu su vsetky zariadenia pripojene. Teda vsetky zariadenia na jednej wifi maju zvonku rovnaku IP adresu.
@antananarivoandy vďaka, už je neskoro na zmenu hesla, aj keď som ho hneď zmenila, len tá osoba už tie informácie má tak či tak. Ak sa tam teda dostala......
Len ak ich bude chcieť použiť proti mne, tak ja potom použijem to, že sa mi nelegálne dostala na účet..... Lebo viem, že pozná človeka, ktorý jej vie "heknúť" heslo......
ako ja viem o koho ide, nepotrebujem cez adresu zisťovať, že kto to asi mohol byť, len potrebujem dôkaz....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Odporúčam si zrušiť účet ak by niekto mohol získať nejaké "dôkazy" proti tebe...založ si nový úplne si ho zabezpeč v nastaveniach a do hesla si pridaj nejaké tie znaky ako je @ !":- a čísla a minimálne 10 miestne také heslo ťažko niekto zistí a dávaj si pozor na toto
» www.mojevideo.sk/video/14841/fac...
Alebo ťa niekto môže sniffovať to znamená že je niekto na tvojej wifi súčastne s tebou a tak povediac sa vopchá do tvojho kontaktu s netom a odoberá tvoje informácie ktoré si zadávala do prehliadača a všetky tvoje pohyby na sieti viacej ohľadom toho si vygoogli..a keď jemožné tak si zmeň heslo wifi
Skús toto
» play.google.com/store/apps/deta...
táto aplikácia by ti mala ukázať tvoju lokálnu IP a aj tú verejnú - čiže tú pod akou ťa "vidí" internet.
Skús si to skontrolovať, potom sa prihlás na facebook a porovnaj či je to ono...
» goo.gl/KBFaO...
Len ak ich bude chcieť použiť proti mne, tak ja potom použijem to, že sa mi nelegálne dostala na účet..... Lebo viem, že pozná človeka, ktorý jej vie "heknúť" heslo......
ako ja viem o koho ide, nepotrebujem cez adresu zisťovať, že kto to asi mohol byť, len potrebujem dôkaz....