Nazdárek lidi, chcela by som sa vás spýtať, čo si myslíte o Xboxe - výhody nevýhody, a wii - to isté. Pozrela som si recenzie ale rada by som vedela názory aj neodborníkov. Kupujem to do herného klubu pre deti, aby ste vedeli o čo ide
@patuskoo na xboxe mas tak isto hry pre deti ako aj na wii...zrejme si ho videl len obrazkoch tak isto ako aj vsetci ostatni co sa ohanaju tymto faktom...kludne ti vymenujem desiatky hier na wii ktore pre deti niesu a pri ktorych by si zmenil nazor...
@snilek wii je spoločenská hra, xbox je herná konzola.
wii vytiahneš keď máš doma partu kamošov a nemáte čo robiť, resp. chcete nejakú srandovnú vedľajšiu činnosť ku kecaniu a chlastaniu, xbox zapneš keď si chceš sama zahrať nejakú kvalitnú hru.
ostatné rozdiely sú veľmi pravdepodobne pre teba nepodstatné.
Wii mám doma, kúpil som ho v čase keď ešte nebol kinect k Xboxu, teraz by som si však už určite vybral Xbox kinect, hlavne kvôli lepšej grafike a človek nedrží v ruke žiadne nunchuky a zappery a podobne plastové hovadiny ale priznám sa, že hru Golden eye so zapperom si vždy veľmi rád zahrám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
wii vytiahneš keď máš doma partu kamošov a nemáte čo robiť, resp. chcete nejakú srandovnú vedľajšiu činnosť ku kecaniu a chlastaniu, xbox zapneš keď si chceš sama zahrať nejakú kvalitnú hru.
ostatné rozdiely sú veľmi pravdepodobne pre teba nepodstatné.
jedina nevýhoda Xboxu aspoň pre mňa je, že keď chceš hrať online nejaké hry musíš si kúpiť Xbox live