Ahojte, poznate niaky obchod popripade linky na podobne handry ako nosi will i am? naprikald v klipe scream and shout ? diki , okuliare doplnky,.a tak,. thanx
@greenbunny ked to je podla teba na karneval, je mi steba zle, a smutno , si ako 99 percen slovakov, delia sa an dva typi
sedlosi, co sa nevedi obliekat :
48,5%= kupim si tricko ralph loran , i ked je to polka mojho platu ale chodim sa v nom prechdzatt do auparku, samozrejme golier hore a chodim ako keby mi to tam patrilo
48.5%= ludia co si kupia nieco uplne bezne nevystradne vo vypredaji alebo normalne a obliakajusa jak kazdy druhy
1%= ludia co maju svoj styl a obliekaju sa super , vystredne ,a maju svoj styl,..(myslim ze na birdz chodi takato komunita)
tusim 1% uslo a zato ze sa niekomu nepaci tuctovy ,styl, a opakovanie po ,celebrite, je zaradeny do percentilu , nie je to svojsky styl je to kopirovanie
a z @9 som pochopila, ze do auparku uz nikdy nemam ist v znackovej veci (aj ked neviem teda, ci ten loran je nejaky korejec, co vlastni 34% akcii z ralpha laurena)
@etelnair to ani nehovor, lebo zacne zhanat aj tie a to uz ani 1% nebude vediet, kde sa to da zohnat
ja si kludne na seba aj vrece dám. netreba si až tak zakladať na handrách...
byť 1% čo musí vytŕčať za každú cenu nie je bohvie čo. a nebude to tvoj štýl ale jeho ktorý ty kopíruješ. daj si plátok šunky a kocku masla na hlavu a budeš v tom auparku fakt výnimočný a ešte aj v štýle Lady Gaga...
ale viem ako si to myslel, nehovorím, že sa musíš obliekať presne ako tvoji spolužiaci, ale ja sa radšej budem obliekať normálne, do pekných, značkových vecí, než kopírovať štýl niekoho iného....
@candy36 a mimochodom, na tych fotkach co mas v albume vyzera ako keby si vyliezla s kanala tak ma udivuje ako si mohla napisat nieco v zmysle co malo urazit styl will i am -a
@levicok popíš čo z toho vyzerá ako keby som vyliezla z kanála na 2 z tých fotiek má tričko a rifle a na jednej nočnú košeľu, pokiaľ viem a aspoň sú normálne odfotené na rozdiel od tvojej profilovky
Tak to mi už vážne nedá! Ako môžeš v 19tich nevedieť písať?! Kurva, keby len povimieňané ypsilonky, to by som prežila, ale "Shakespier"?! A najobľúbenejší umelecký sloh - Hamlet?! Choď sa súdiť s človekom čo na tebe skúšal lobotómiu, lebo je nezákonná!
Akože, to že ma urážaš je mi uplne jedno, ale ako môže byť niekto tak dutý a napísať si do profilu také pičoviny?!
Je trapne, ked tu urazas @candy36 . Po zhliadnuti tvojho profilu ta uistujem, ze ty si ten posledny, co by to mal robit (vid - najoblubenejsi sport - plavaren a velad dalsich blbosti), ty buzerant...
@levicok@9 ty pravdepodobne budeš to jedno chýbajúce percento čo si z tých 99% zabudol spomenúť... čo nevie písať a vyjadruje sa ako "sedloš"...okrem toho stále neviem kto patrí do toho posledného percenta
pri komentaroch ako je @9 mam chut do cloveka pustit par tisic voltov, nech sa mu konecne zahreje mozog a zacne rozmyslat bez urazky, ale v 19-tich rokoch vyplut zo seba tak pubertalnu myslienku...
zaujmavé sa tu zaraďovať do nejakého jedného percenta, ktoré sa "akože" vie obliekať a má svoj štýl a zároveň sa jedným dychom pýtať, kde kúpiť handry, ktoré nosí niekto iný... džízs
ty nazyvaš ludi čo sa obliekaju normalne bežne a nedavaju si natom zaležat ovce ??????? lol čitaš po sebe ? ovca je to presne čo si TY ! ten čo sa oblieka tak isto jako niekto druhy do oblečenia čo v tom vyzera ako...nebudem nadavat.....ty ovca ....a sedlaci ? no parada člvek čo si da oblečenie ako robot ide komusi hovorit sedlaci tebe už len fotka o zrkadlo chyba ....opička
ach ľudia zlatí, prestaňte kopírovať štýl ostatných !
neznášam typy ľudí ako si ty! diskofilné 19 ročné decko, ktoré sa upravuje pred zrkadlom viac ako hodinu a pokiaľ nedostane oblečenie z najnovšej kolekcie ide si dušu vyrevať... a prepáč, ale @9 len svedčí o tvojej primitívnosti...súdiť ľudí podľa obliekania je kokotizmus najvyššieho stupňa.. zjavne ti niečo tlačí na mozog...asi to bude masa gélu na vlasy (ach) rob s tým niečo..myslím, že viacerým je z teba na grc!
@57 a ešte k @9 - nenakupujem v predražených "značkových" obchodoch... najviac nakupujem v sekáčoch aj za pár centov a mám svoj štýl a minimálne v škole sa nikto neoblieka ako ja... treba zapojiť rozum trošku nabudúce a uvedomiť si, že za dobré oblečenie nemusíš dať haldy peňazí..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
ty nie si ten, co chodi s tomasom na kupalisko?
sedlosi, co sa nevedi obliekat :
48,5%= kupim si tricko ralph loran , i ked je to polka mojho platu ale chodim sa v nom prechdzatt do auparku, samozrejme golier hore a chodim ako keby mi to tam patrilo
48.5%= ludia co si kupia nieco uplne bezne nevystradne vo vypredaji alebo normalne a obliakajusa jak kazdy druhy
1%= ludia co maju svoj styl a obliekaju sa super , vystredne ,a maju svoj styl,..(myslim ze na birdz chodi takato komunita)
@etelnair to ani nehovor, lebo zacne zhanat aj tie a to uz ani 1% nebude vediet, kde sa to da zohnat
ja si kludne na seba aj vrece dám. netreba si až tak zakladať na handrách...
byť 1% čo musí vytŕčať za každú cenu nie je bohvie čo. a nebude to tvoj štýl ale jeho ktorý ty kopíruješ. daj si plátok šunky a kocku masla na hlavu a budeš v tom auparku fakt výnimočný a ešte aj v štýle Lady Gaga...
asi ozaj radsej uz spac. ale pozdravujem bibkins
ale viem ako si to myslel, nehovorím, že sa musíš obliekať presne ako tvoji spolužiaci, ale ja sa radšej budem obliekať normálne, do pekných, značkových vecí, než kopírovať štýl niekoho iného....
Tak to mi už vážne nedá! Ako môžeš v 19tich nevedieť písať?! Kurva, keby len povimieňané ypsilonky, to by som prežila, ale "Shakespier"?! A najobľúbenejší umelecký sloh - Hamlet?! Choď sa súdiť s človekom čo na tebe skúšal lobotómiu, lebo je nezákonná!
Akože, to že ma urážaš je mi uplne jedno, ale ako môže byť niekto tak dutý a napísať si do profilu také pičoviny?!
A teraz sa idem vygrcať
Nemám rád týpkov ako ty, rozmazlený kokot, ktorý na seba hodí hoc-akú chujovinu, lebo ta má meno a všetci ostatní sedlaci sa majú posrať.
Súhlasím s @28. A mal by si si zmeniť nick na "G-star", ten ťa vystihuje
levicok si kokot proste a neexistuju na tomto svete handry ktore z teba spravia nekokota bohuzial
@magick55
Chýbajú tam 2%
Najobľúbenejšia vec,
ktorú mám doma: Doma ?keby vonku ale doma asi nviem asi plysakov alebo macboocik
neznášam typy ľudí ako si ty! diskofilné 19 ročné decko, ktoré sa upravuje pred zrkadlom viac ako hodinu a pokiaľ nedostane oblečenie z najnovšej kolekcie ide si dušu vyrevať... a prepáč, ale @9 len svedčí o tvojej primitívnosti...súdiť ľudí podľa obliekania je kokotizmus najvyššieho stupňa.. zjavne ti niečo tlačí na mozog...asi to bude masa gélu na vlasy (ach) rob s tým niečo..myslím, že viacerým je z teba na grc!