Ahojte, akurat aktualizujem notas na win 10 a pri poslednej fazy ( konfiguracia nastaveni ) mi po restarte nenaskocila obrazovka (uz to bude asi cca 30 minut). Dioda stale blika ale obrazovka stale nic. Neviete mi poradit ci to je nejaky problem, prip. ak
viem ze na mojom netbook acer aspire one to trvalo dost dlho a dopadlo to nakoniec fajn a mam uz aj cortanu ktora je uplne ze nanic skus restart a ked sa niedo dodrbe tak mas urcite po ruke niekoho kto ti s tym pomoze
@kosmiklove co, ved normalne som stlacil tlacidlo spanku, sa dostal na lockscreen, dostal som sa do windowsu (dodrbane rozlisenie a sekalo, aj na mojom to robilo) a stahovalo a instalovalo aktualizacie. nainstalovalo graficky ovladac aj nejaky firmware a potom islo vsetko v poriadku cakam kym pride domov a budem jej robit konto a instalovat appky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ale myslím že by sa nemalo stať nič, ak sa to proste len zaseklo, malo by to pokračovať tam kde skončilo...
ja by som to tiey vypol. a uz sa nikdy nevratil k instalacii w10
Webka šlapala ako mala a teraz mi funguje len "hore nohami" Skúšal som preinštalovať ovladače ale nejak stále sa nič nedeje .... Some help?