Nedavno som instaloval Windows 7. Mam taky problem, ze ked stiahnem nejaky program povedzme priklad Office, alebo AVS tak po stiahnuti mi nejde otvorit, pretoze v PC nemam na to vhodny program. Nikdy sa mi nic podobne nestalo- netrebalo na to nic stahovat
trepnem blbost, ale format .download nepoznam, co tak to premenovat na .exe? pripadne ak to stahujes cez nieco extra tak mozno to nieje kompletne ale len ciastocny subor
@tenario zjavne je to len nestiahnute poriadne... teda to cim to stahujes to neprehodi do normalneho formatu... ".download" som v zivote este asi nevidel ako koncovku...
presne toto mi píše keď dačo ťahám a pozriem do priečinku kde to ukladá a keď to skončí tak to premenuje na to čo som sťahoval a dá tomu príslošnú koncovku
@tenario - tak to nie je chyba operačného systému, ale 1. servera z ktorého sťahuješ (ale ak ti to robí na akejkoľvek stránke pri sťahovaní hocičoho tak je to vrcholne nepravdepodobné), alebo 2. programu pomocou ktorého sťahuješ (tzn. ak zo stránky tak máš niečo s prehliadačom, skús ho preinštalovať, alebo použiť iný, ak s nejakým downloaderom, tak... vlastne to isté. preinštalovať (konkrétny program), alebo skúsiť iný podobný)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
presne toto mi píše keď dačo ťahám a pozriem do priečinku kde to ukladá a keď to skončí tak to premenuje na to čo som sťahoval a dá tomu príslošnú koncovku
2801 B/s – 19.1 MB z 19.1 MB, Počet zvyšných sekúnd: 0
Ale stale pokracuje
koncovka .download je nejaky blud
@midnight skusal som aj cez chrome aj IE. Nejde ani tak ani tak. Proste stahovanie dokonci, ale neukonci. Skusam cez torrent ,,,to uz urcite pojde