Zdar už mesiac mi vyhadzuje túto modrú obrazovku : Your PC ran into a problem and needs to restart. We´re just collecting some error info, and then we´ll restart for you.
Stop code: PAGE FAULT IN NONPAGED AREA
What failed: win32kfull.sys
Prosím o radu
Môžeš urobiť jedno z tohto:
Riešenie 1: Aktualizovať všetky driveri.
Riešenie 2: Aktualizovať systém Windows
Riešenie 3: Spustiť "system file checker"
Riešenie 4: Reinštalovať novo inštalované aplikácie
Riešenie 5: Skontrolovať svoju RAM
dnes som preinštaloval systém a furt to robí...no a teraz som si spomenul že cca pred mesiacom som dal do pc čítačku kariet a tuším to od vtedy robí tak som ju skúsil vybrať a uvidím či znova hodí tú modrú obrazovku..ak nie tak ho dám potom do servisu :/
@chalankodk neviem ja som na windows 10 este modru obrazovku nemal ale podla toho co som cital na jednej it stranke tak vraj ta modra obrazovka ma byt uz po novom 10tkach zelena. a inak isto to bude hardwarova chyba.
Zdravím. Tak už som to teda vyriešil. Dal som Pc do servisu a bol problém s Ramkami tak ich prebrúsil tie zlaté somariny či čo a naniesol nanovo chladiacu pastu a od vtedy slape ako hodinky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Riešenie 1: Aktualizovať všetky driveri.
Riešenie 2: Aktualizovať systém Windows
Riešenie 3: Spustiť "system file checker"
Riešenie 4: Reinštalovať novo inštalované aplikácie
Riešenie 5: Skontrolovať svoju RAM
windows za to nemôže.
čiže reinštalácia windows ti nepomôže.
ťažko povvedať čoho driver to je.
čiže updatuj drivery kým to neprestane, a potom keď to prestane, pozri ktorý driver si naposledy updatol.
to zariadenie, resp. jeho drivery, a daná firma čo ich nakódila, za to mohla.
Už som to tu raz niekde písal. Nainštalovať túto aplikáciu a potom dajte vedieť.
» www.resplendence.com/whocrashed...