neoplati. system uz je fajn ako taky...len je este dost pomaly a vela aplikacii zacalo zrazu blbnut. niekto pisal ze pomoze obnova tovarenskych nastaveni ale to som este neskusal nakolko neviem ci to riesi tento problem
takze to zatial ostava tak ako doteraz lumia 920 - test windows 10 mobile insider preview a lumia 930 - windows phone 8.1 + lumia denim
moc komplikovane otazky davas hral som sa s tym len chvilu a to som testoval len nove veci. ziadne aplikacie ktore pouzivam na druhom telefone vcetne instagramu som tam neinstaloval
len sa bojim co bude dalej s vecami od nokie. aplikacie su premenovane z nokia na lumia a patria pod microsoft mobile. takze by teoreticky mali byt dostupne pre vsetky telefony s winom.
dalej nastavenia ako glance alebo vysoka citlivost - zmizli z nastaveni...teraz su v zozname aplikacii
dalej lumia camera bude systemova aplikacia pre win10
mapy uz su pristupne pre vsetky os takze tato vyhoda pada. navyse ich chce udajne nokia predat :/
a co pureview? budu nove lumie bez toho? bude to mat nejaky vplyv na kvalitu fotakov? podla vsetkeho bude mat nastupca lumie 930 cize 940 rovnaky 20mpix fotak bez pureview a ktovie ci bude vobec nastupca lumie 1020..
system si mozno nakoniec polepsi ale vsetky vyhody nokie vdaka ktorym sa rozhodlo ze moj dalsi telefon ked padol symbian bude s wp a nie s androidom budu mozno prec :/
@kosmiklove Všetko má svoje plusy aj mínusy. Vývojári sa snažia posúvať hranice, no nie všetkým sa to páči. Mne sa napríklad celkom páči myšlienka dostupnosti aplikácii od iOS a Androidu na WP, za toto akože skutočne mega plus dávam a myslím, že nie som jediná. No keď som mala nainštalovaný build 2, tak som si všimla, že sa to hrozne začína podobať androidu, ale neskutočne moc ... Pri spustení aplikácii ako je napríklad nový outlook alebo kalendár...
@kosmiklove No uvidíme, ako to bude celé pokračovať ďalej a už by mohli stanoviť aj dátum finálnej verzie win 10 Kdesi som čítala, že by to malo byť nejako na jeseň, ale neviem, čo je na tom pravdy
@kosmiklove všetko funguje nad moje očakávania len jedna vec, ktorej celkom nechápem ...Absolútne tam nemám office Neviem z akého dôvodu, ale nie je tam. Ostatok beží celkom rýchlo a je to stabilné, čo som celkovo spokojná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
no..dneska som instaloval takze:
vela veci sa nezmenilo, takmer vsetko je postarom. aj ked vsetko je troska uhladenejsie, rychlejsie a stabilnejsie.
nastavenia vyzeraju zase lepsie. je tam pridane vyhladavanie a casti nastaveni mozes pripnut na plochu
k dispozici je viac farebnych tem + mozes menit priesvitnost dlazdic + pridany 4 stlpec dlazdic
novy prehravac hudby
novy store
novy office
novy onedrive
nova xbox aplikacia
niektore aplikacie nefunguju - niektorym zmizli obrazky z ikon, niektorym aj nazvy
stale sa nedoporucuje na bezne pouzivanie ale je to zase posunute kus k lepsiemu
» www.mylumia.cz/Prvni-dojmy-a-s...
takze to zatial ostava tak ako doteraz lumia 920 - test windows 10 mobile insider preview a lumia 930 - windows phone 8.1 + lumia denim
len sa bojim co bude dalej s vecami od nokie. aplikacie su premenovane z nokia na lumia a patria pod microsoft mobile. takze by teoreticky mali byt dostupne pre vsetky telefony s winom.
dalej nastavenia ako glance alebo vysoka citlivost - zmizli z nastaveni...teraz su v zozname aplikacii
dalej lumia camera bude systemova aplikacia pre win10
mapy uz su pristupne pre vsetky os takze tato vyhoda pada. navyse ich chce udajne nokia predat :/
a co pureview? budu nove lumie bez toho? bude to mat nejaky vplyv na kvalitu fotakov? podla vsetkeho bude mat nastupca lumie 930 cize 940 rovnaky 20mpix fotak bez pureview a ktovie ci bude vobec nastupca lumie 1020..
system si mozno nakoniec polepsi ale vsetky vyhody nokie vdaka ktorym sa rozhodlo ze moj dalsi telefon ked padol symbian bude s wp a nie s androidom budu mozno prec :/
a co som si vsimol tak v ziadnom z buildov mi neslo ukladat obrazky z netoveho prehliadaca. proste dam ulozit a nic
z noveho store si musis stiahnut:
excel preview
word preview
powerpoint preview
+
novy xbox
music preview
video preview
a neviem na co som este zabudol jaj novy onedrive