@erjedna ešte nie. počkám na tú finálnu Developersku verziu začiatkom roka, už možno budem mať konvertibilné zariadenie. Samozrejme sa teším aj na smartfonovu verziu.
@melancholik treba hladat najlepsi zo vsetkych je piko dokaze ho seknut aj po aktualizaciach, samozrejme ak sa chces vyhnut problemom neaktualizuj bezpecnostne prvky tie vynechaj
@kosmiklove ja som pisal na win 8.1, nie na tvoju 10 uz som mu ho poslal, uvidime ked dokoncim instalaciu w9 ci aj tam nepojde, toolkit si mozes po..t po aktualizacii
@niktozaujimavy a myslis ze ja som myslel co? jasne ze na win8.1 ... naco by bol komu aktivator na win10 ked je to len technicka ukazka? a zrejme asi nevies naco je dobry ten toolkit
@kosmiklove vsak nech napise ci mu zriesilo tu 8.1 co som mu ulozil, od kms mi toho uz tolko odsral ze aj ta najslabsia aktualizacia ho prekonala a bolo po win 8.1 musel som napravat pikom
@kosmiklove inak toto mi aj kamarat tvrdil ked visiel prvy windows longhorn a ja som ho uz mal seknuty zalezi co na to mas a skade. nic nieje nemozne a hlavne v it.
@niktozaujimavy kms som nikdy nepouzil. vzdy som si nasiel mak key a s nim som to aktivoval cez skype. ked ho blokni vzdy sa objavil na net dalsi funkcny...a kym sa objavil pouzival som ten toolkit. fungoval v pohode aj s aktualizaciami. ale to som skusal tak okolo vianoc.
a nejde mi do hlavy preco by mal kms zlyhat ked to bola vlastne "oficialna aktivacia" tusim na pol roka
@kosmiklove tak ked nainstalujes tolko co ja potom zistis nedostatky, prvy hned je ze ti zacne vypisovat ze licencia skonci vtedy a vtedy, a ine problemy, piko nepotrebuje nic.
@niktozaujimavy nainstaloval som ich mozno 100 mozno viac. toolkit som pouzil len raz lebo vtedy nebol funkcny ziadny kluc. hned jak sa nejaky objavil tak som tu docasnu aktivaciu zrusil a aktivoval cez skype. tie mak kluce su naj. len je otrava furt volat do uk na podporu..
@kosmiklove tak cez skype som ani nepocul, to sa budem musiet pozriet na to, tak v tomto si lepsi lebo toto ani z mojich znamich co su kusok inde v pc nevedia.
@niktozaujimavy mak key je multilicencny aktivacny kluc vdaka ktoremu mozes aktivovat hocikolko pc. ak pridu na to ze sa volne siri tak ho bloknu. ale kazdy pc ktory si takto uz aktivoval bude fungovat dalej. normalne zavolas cez skype na bezplatnu uk podporu a zadas aktivovat produkt. natukas tam mak key a bud ti povie ze bol zablokovany koli piratom a len polozis, zavolas znova a skusis iny alebo ta pusti dalej a mas vyhrate. slecna ti nadiktuje kod pre aktivaciu a mas hotovo...prplacka ale lepsie ako hociktory aktivator ktory ti moze klaknut pri aktualizaciach
@kosmiklove tak pico este neklakol, vsak zistim to od kamarata, ten je v takychto veciach zbehnutejsi, toto nieje moj odbor, pico mi prebil aj aktualizaciu zatial spokojnost nad mieru, ale nikdy nehovor nikdy mozno raz skusim aj inak
ano ja som dal win 8 a v pohode slape, akurat bez sekania mi to islo na virtuale iba na 3 GB ram, pri 2 GB dost lagoval pohyb mysky a reakcie programov
@matwejo to som si precital aj ja, a aj to kvoli tomu co ten programator povedal ze 95 a 98 problem, uz sme to rozoberali na inej stranke nie na birdzi, ale napisem ti pravdu nasrali ma a fest mrkvosoftaci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
loooooooooooool jaká srandaaa
až bude oficial 10-na plná, potom nahodím
a nejde mi do hlavy preco by mal kms zlyhat ked to bola vlastne "oficialna aktivacia" tusim na pol roka
virtual box 4.3.6 -> bezproblemov 64 bit verzia, instalacia zabrala 20 minut
@bangbangboom Za machra uznám toho, čo dokáže rozbehať Windows 95 vo VirtualBoxe
ano ja som dal win 8 a v pohode slape, akurat bez sekania mi to islo na virtuale iba na 3 GB ram, pri 2 GB dost lagoval pohyb mysky a reakcie programov
» tinyurl.com/lhbahgu...