Chcem vedieť ako ste na tom s Windowsom 10... ja som nainštalovala včera a celkom sa mi páči vzhľad ale nejde mi Facebook a netuším prečo a len odvčera... nemáte s tým niekto skúsenosti?
@77hanes77 všade inde funguje FB normálne aj na mobile aj na ostatných pc a momentálne mám stiahnutú aplikáciu FB z obchodu a tá ide tak aspoň to ale cez prehliadače nejde... a v cmd všetko ok
vsetko v poriadku, len na PC asi budem musiet spravit cistu instalaciu lebo som vymazal stare lokalne konto, prihlasil sa MS uctom a daktore programy ostali a niektore nemozem najst
mne sa lubi, velke plus ze tu je oproti 8.1 start menu a celkovo sa mi viac lubka. Len v csku ked dam mikrofon tak mi susti jak kokot na TS ide ;[[[[[[[[[[[[ IDK
Prvé dva dni som mal problém s Mailovým klientom, UNiverzálnymi aplikáciami a s Dynamickými dlaždicami .... čo je trochu prúser, nakoľko to hypujú ako sviňa. Ale rozchodilo sa to, inak je to zaujímavé prostredie, len mi vadia tie biele rámy okolo okien.. nezvyknutý som keď to je jednej farby len a celkovo mi príde, že sa dá nastaviť malo vizuálnych vecí, čo sa týka Windows 10...)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ber to ako pozitivum
Keď otvoríš príkazový riadok a doň napíšeš : ping facebook.com , čo ti vypíše?
Na ostatných zariadeniach v tvojej sieti Facebook funguje?
Do TSky mi napíš svoje ID a heslo.