Mam jeden problem - po stiahnuti aktualizacii som restartoval PC a vypisalo mi ze konfiguracia aktualizacii, ale trval oto strasne dlho a bolo len 35%, tak som vypol a pol pc a naskocilo to opat. Po dalsom vypnuti vyskocilo ze konfiguracia aktualizacii zl
@faino - preinštalovať windows. a nehovorím to ako najjednoduchšie, ale ako najlepšie riešenie. vypnúť (ešte k tomu OPAKOVANE!) systém počas aktualizácie... je pičovina najväčšieho kalibru, a môžeš byť rád že sa plne neprejavila teraz (t.j. ešte sa ti darí zapnúť systém), lebo máš aspoň čas zazálohovať si veci, ale určite sa raz prejaví. možno sa ti odteraz bude pomaličky rozsypávať systém, možno nie, a raz to proste zničohonič drbne, ale raz sa to prejaví, takže ak nechceš furt riešiť problémy s pc tak si zazálohuj veci, preformátuj disk, a nainštaluj systém na čisto znova.
Ak mas instalacne cedecko, nabootuj z neho a daj tam automaticku opravu systemu, malo by sa to spravit...ak nie, vyber tam starsi bod obnovy systemu a spusti obnovu (ak si to nevypol)...preinstalovavat nemusis, jedine ak tieto 2 veci nepojdu...
A nabuduce nerob picoviny a precitaj si to upozornenie, ze POCAS INSTALACIE AKTUALIZACII NEVYPINAJTE POCITAC
@Kosmiklove Sorry pan "setko riesim reinstallom lebo to inak neviem a picujem do ludi za banalnosti", napisal som cedecko, malo tam byt dvdcko...hadajme sa za kraviny, svet bude krajsi
@Faino pravdepodobne budu instalacky na skrytej obnovovacej partici na hdd...tak to bude treba spustit odtial...
alebo si stiahni na nete instalacku win7 (asi home premium, neviem aku ediciu mas), vypal na dvd, nabootuj z toho a nainstaluj...podla mna je to istejsie ako tie debilne samoinstalacie...a potom to aktivuj pod seriovym cislom z nalepky pod notasom
mimochodom co je to za notas?
@Panpeterpan places na spatnom hrobe chlapce myslim ze problematike mam troska vacsie skusenosti ako ty kedze sa tym zivim (obcas si mam chut len rypnut)
Mas viacero moznosti. Bud obnovis system cez "System restore" do dna z pred instalacie updatov, alebo si pustis Windows upadte a das ich instalovat znovu. Mal by si tam mat taku moznost, to iste co tebe sa stalo aj mne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
A vypinat to pocas instalacie nieje najlepsi napad, win by to aj nemusel rozchodit.
A tak teraz sa nemôžeš dostať do Windowsu?
A nabuduce nerob picoviny a precitaj si to upozornenie, ze POCAS INSTALACIE AKTUALIZACII NEVYPINAJTE POCITAC
alebo si stiahni na nete instalacku win7 (asi home premium, neviem aku ediciu mas), vypal na dvd, nabootuj z toho a nainstaluj...podla mna je to istejsie ako tie debilne samoinstalacie...a potom to aktivuj pod seriovym cislom z nalepky pod notasom
mimochodom co je to za notas?
@Panpeterpan places na spatnom hrobe chlapce myslim ze problematike mam troska vacsie skusenosti ako ty kedze sa tym zivim (obcas si mam chut len rypnut)
vypínanie počítača je pekná činnosť v rámci prevencie závislosti na PC, ale v niektorých momentoch to naozaj nie je vhodné
Tak obnovil som to a uz slape...tak diky vsetkym a vyborne je Windows 7 popisany tu » windows.microsoft.com/sk-SK/windows7/...