neviem ale Vista je už v pohode, včera som reštartoval po prve a to už na nej bežím vyše pol roka si nemysli že win 7 nebude mať na začiatku kopu bugov a nedostatkov
No, Windows7 bude stavať na Windows Vista, prostredie sa má "vyčistiť" majú tam prísť možnosti s oknami, ktoré su už v Mac OS X 10 rokov. Celkovo, keď víde Widnows7, Apple bude mať už vonku Snow Leopard, takže zas Microsoft moc neporieši
Vista a pomalá? Mne stačí, lebo štart a načítanie všetkých ikoniek trvá 1 minútu a 30 sekúnd. áno je pomalá na starých šunkách. Mne masti parádne. Nie je to pravé orechové, ale dá sa to.
Co sa tyka Windows 7, Alpha verzia je uz pristupna na MSDN,ak mate k nemu pristup,mozte sami otestovat.
No a k Apple, sorry, ale nikdy v zivote,to je OS pre debilov, teda pre americanov... Nic sa ta to nepyta,o nic sa nemozes postarat,nic na tom nebezi... Jedine vyuzitie vidim fakt len pre grafikov,to ano,inak v ziadnom pripade
som si prečítal jeden článok na DSL.sk aaaaaaaaa to bude ako vista 7, opravená vista z nejakými novými prídavkami ako je napr touch funkcia no jak to nazvať opravene bude aj UAC či WU, a do tej doby bude aj SP2 pre vistu, inač v 7 sa zameriaju aj na rýchlejší štart a vypnutie systému (to je dobré pre blbčekov ktorí sa chcú vychvaľovať tým ako im tá ich mašina rýchlo nabehla) ale samozrejme na ostatné nedostatky sa vyserú a prídu nove
čiže na nejaký win 7 sa neoplatí čakať, príde s tým len ďalšie sklamanie
Ale chlapci Win 7 uz bude uplne ina nez Vista, lebo bude mat zmenene kernel(jadro) zlepseny bude UAC, asi ani nebude tak zatazovat ako Vista(prave preto bude bootovat tak rychlo )! Potom tam este bude nieco s okienkami(User Interface).
Uvidime aky nazor na to budu mat v roku 2011-13 ked to vydaju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a ked vyjde dalsi windows tak poslem babku do ameriky nech mi donesie a pojdem s nou aby to nepokakala
Vista bola by dobra, keby nebola taka pomala
Co sa tyka Windows 7, Alpha verzia je uz pristupna na MSDN,ak mate k nemu pristup,mozte sami otestovat.
No a k Apple, sorry, ale nikdy v zivote,to je OS pre debilov, teda pre americanov... Nic sa ta to nepyta,o nic sa nemozes postarat,nic na tom nebezi... Jedine vyuzitie vidim fakt len pre grafikov,to ano,inak v ziadnom pripade
čiže na nejaký win 7 sa neoplatí čakať, príde s tým len ďalšie sklamanie
@15 ja tiez na dsl.sk som cital o win 7
Ale chlapci Win 7 uz bude uplne ina nez Vista, lebo bude mat zmenene kernel(jadro) zlepseny bude UAC, asi ani nebude tak zatazovat ako Vista(prave preto bude bootovat tak rychlo )! Potom tam este bude nieco s okienkami(User Interface).
Uvidime aky nazor na to budu mat v roku 2011-13 ked to vydaju