@narazuvzdornaa 7 je super,ale musíš mať k tomu aj techniku... mne na mojom notebooku nejde lebo je slabý už na takéto veci...a to ho mám rok a stál ma 25tis. len mašina
starter je verzia pre rozvojové krajiny a je maximálne limitovaná a hlavne je viazaná na HW (na starší HW). XP Home alebo Pro je lepšie v porovnaní s ňou.
keď chceš, zober si Win7 home premium
@narazuvzdornaa predpokladám že máš 32bit verziu, v takom prípade môžeš použiť aj ovládače z Windows Vista 32bit alebo Windows XP Professional.
@corvuscorax Ak mas 1GB pamat, tak ti pobezi a miesto na disku, tak Ti pobezi 7 v pohode... V pohode bezi na Duron 1800, co uz je procesor kapanek stary...
Ako pokial sa dava novy system, tak nema uz velmi vyznam spekulovat ci 7 alebo XP.
7 v stolovych masinach je O.K. Starter ed. je vyhradne len pre booky a myslim ze je to o nieco osekane, ale to by som sa musel pozriet inam ze o co. Ja Starter nemam a nemam ani moznost na to prejst.
@matheusko opakujem znova, STARTER nie je pre booky, starter je pre staré kompy ktoré sú bežne dostupné v rozvojových krajinách.... to je ako tretí svet...
sedmička, rozhodne... problémy s kompatibilitou žiadne, rýchlosť porovnateľná s XP (v niečom je pomalšia, v niečom rýchlejšia, pre mňa osobne je zaujímavé efektívnejšie využívanie viacerých jadier procesorov), šlape celkom živo aj na Turione X2 @ 2GHz, 3GB RAM - a dokázal by som si ju predstaviť aj na ešte pomalších pomalších mašinách...
@LordMMX akurat cumim ze Microsoft si robi srandu . . . popri jednotlivych ed. vyvesili radu "N" pre booky. Tak asi je to tak . . . Starter je pre historicke stroje.
@22 ja si myslim ze je Starter je osekany o kadejake funkcie, niekde som cital ze na nom mozu byt spustene len 3 aplikacie, iny zdroj zas uvadza ze toto obmedzenie bolo zrusene . . . comu by som sa nedivil, lebo inak by to bola strasna blbost . . . na netbooku to mozno ani nepocitis ze mas Starter ed. ale, ale . . . som este zvedavy na nazor lorda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Bastardi z HP dokonca ani nevydali driver na sedmičku k mojej tlačiarni.
starter je verzia pre rozvojové krajiny a je maximálne limitovaná a hlavne je viazaná na HW (na starší HW). XP Home alebo Pro je lepšie v porovnaní s ňou.
keď chceš, zober si Win7 home premium
@narazuvzdornaa predpokladám že máš 32bit verziu, v takom prípade môžeš použiť aj ovládače z Windows Vista 32bit alebo Windows XP Professional.
Ako pokial sa dava novy system, tak nema uz velmi vyznam spekulovat ci 7 alebo XP.
To je smetisko, tak potom ja citam blbosti
@22 ja si myslim ze je Starter je osekany o kadejake funkcie, niekde som cital ze na nom mozu byt spustene len 3 aplikacie, iny zdroj zas uvadza ze toto obmedzenie bolo zrusene . . . comu by som sa nedivil, lebo inak by to bola strasna blbost . . . na netbooku to mozno ani nepocitis ze mas Starter ed. ale, ale . . . som este zvedavy na nazor lorda