SSD...jedna z najlepších investícií. Momentálne medzi najlepšie voľby patrí Samsung 840 EVO, odporúčam kúpiť 120GB verziu a používať ho len ako systémový disk + softy. Nezabudni sa uistiť, že máš zapnutý trim a že nikdy nezaplníš cez 80 percent kapacity disku.
zozen si Tune up tam mas komplet vsetko na zrychlenie PC
alebo ciastocne CC cleaner... a defragmentuj HDD+ nemaj na plohce moc ikon a zrus zbytocne programi pri starte to dokazes s tym Tune Up programom
povypinaj si niektore veci ktoré nepotrebuješ a púštaju sa ti pri štarte.
ked mas teda win7 tak otvor start tam mas vyhladavanie a napis tam: msconfig a enter , otvori sa ti jedno okno a tam mas startup a pozeraj veci co sa ti pustaju pri starte, niektore neporebuješ
@moonbeam Mal som tu cest so Samsung 840 EVO a po 3 dnoch som ho siel vratit a kupil som si Intel. Blbol a este vtedy som si to neuvedomoval ale bol od dost pomalsi ako Intel.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
alebo ciastocne CC cleaner... a defragmentuj HDD+ nemaj na plohce moc ikon a zrus zbytocne programi pri starte to dokazes s tym Tune Up programom
ked mas teda win7 tak otvor start tam mas vyhladavanie a napis tam: msconfig a enter , otvori sa ti jedno okno a tam mas startup a pozeraj veci co sa ti pustaju pri starte, niektore neporebuješ
vygoogli si niečo o tom čo je msconfig, a ako a ktoré procesy a servisy cez neho vypnúť.
to by dosť dobre mohlo stačiť.
ak nestačí, vygoogli si dačo o defragmentácii disku.
to by veľmi pravdepodobne malo stačiť.
ak nestačí, preinštaluj systém a po tej preinštalácii neinštaluj hovadiny.