ste s ním spokojní? môžete sem príp. hodiť fotku s vašou peknou plochou neviem sa rozhodnúť medzi asus notebook s týmto windowsom a touchscreen PC co je vlastne len obrazovka a v nej je cely komp a tiez s W7..vedeli by ste poradiť? plls
Ja mam Windows 7 ale nepoužívam ho lebo sa mi nechce stiahnuť ovládače. Je to vlastne ako Vista onič lepšie, ale vraj ide rýchlejšie a je lepšie chránení.
Wimdows 7 je zdokonalena vista,ma skoro rovnake poziadavky ako win xp ..je vychytanych vela much z visty..ze vraj je to zatial naj windows...taze odporucam to skusit
Mam a som spokojny . . . win7 a touch je zabavna kombinacia . . . k ovladacom . . . zatial som sa nestretol s tym ze by to chcelo nieco extra, win7 si skoro vsetko spravi sam a rozbehal som na nom aj starucku ihlickovu tlaciaren, ktoru mi napriklad vista odpisala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
@Curtis132 jj @frez má pravdu, a ovládače sa dájú stiahnuť aj "ručne" z netu pokiaľ viem
a tie ovládače sťahoval som si jedine ku grafike inak mi ide všetko bez problémov
@frez ovladace sa daju stiahnut a daju sa aj upravit napr. na win 7 som vyuzil asi 80% ovladacov pre xp lebo tie vistove neboji vhodne
@goth111 si zober ze kolko zarobili na tom ze vydali vistu ako full a nie ako beta win 7
uplne fajne si na tom zarobil Bill sak asi vie ako patri medzi tych najbohatsich
Nic ine nemozem povedat o nekom kto nekoho skritizuje iba na zaklade veku . Mozno toho vie viac ako ty a tvoje PC dohromady . (aj ked mozno aj ne )
vo Win 7 by malo bežať všetko, čo sa týka ovládačov automaticky, žiadne manuálne sťahovanie
jedina tak driver na grafárnu, aby si ju nemal out-of-date...