Ahojte, prednedávnom som mala z W7 Starter na netbooku preinštalovaný OS na W8. Pri zapínaní sa vypol a musela som ho opäť zapnúť, pravdepodobne tam je niečo s BIOSom. Už druhý deň sa mi však po zapnutí a prihlásení objaví len čierna obrazovka a indikátor
Keď ti načíta kurzor myši, skús spustiť task manager (ctrl shift esc alebo ctrl alt delete) a cez neho spustiť manuáne explorer.exe ....
Ak sa ti task manager neotvorí, zreštartuj PC , pred bootovanim stláčaj F8 , otvor obnovenie systemu a náj obnovenie predchádzajúceho bodu (restore point)
ja som sice na mojom ntb mala nainštalovaný W8 no mala som aktualizaciu a nemala som ho v nabíjaní a cely ntb sa mi posral -.- musela som dať do opravy a všetky veci mi z neho zmizli ...
@thegoodlucy@8 to je blbost co si napisala...ovladace nemaju s rozlisenim nic spolocne...ale je fakt ze metro aplikacie nefunguju na netbooku s rolisenim 1024x600
btw nabuduce sa taketo nieco pytaj rovno mna..aj ja mam netbook kde som si supol win8
@kosmiklove no to som mala na mysli, že môj štart vyzerá o dosť ináč než na veľkom nb ok, nabudúce napíšem rovno tebe, len posledné týždne neviem ani svoje celé meno vysloviť čo som vkuse v robote a tak..
@thegoodlucy v kazdom pripade to ti moc nepomoze pretoze ak tam bola moznost nejakej obnovy tak o tu si prisla prave tou instalaciou win8 (teda ak dotycny zmazal pri instalacii tu obnovovaciu cast) ...
by ma zaujimalo aky build a aktivator dotycny pouzil pretoze win8 som uz instaloval kopec ludom a nikto s nim nemal problem...myslim ze okrem jedneho ale tam bol problem s tym ze tam pripajal nepodporovany modem..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ak sa ti task manager neotvorí, zreštartuj PC , pred bootovanim stláčaj F8 , otvor obnovenie systemu a náj obnovenie predchádzajúceho bodu (restore point)
@5 niektoré ovládače nefungujú kvôli rozlíšeniu...
@6 radšej si to zálohujem všetko pre istotu
btw nabuduce sa taketo nieco pytaj rovno mna..aj ja mam netbook kde som si supol win8
by ma zaujimalo aky build a aktivator dotycny pouzil pretoze win8 som uz instaloval kopec ludom a nikto s nim nemal problem...myslim ze okrem jedneho ale tam bol problem s tym ze tam pripajal nepodporovany modem..