Ahojte idem k téme: Súrne si potrebujem nabootovať notebook, najlepšie keby to bolo windows XP professional. Ale v živote som to nerobila, netuším ani kde sa dá také CD (DVD) zohnať a čo treba robiť. Našla som nejaké stránky na ktorých boli súbory na 6
treba si kúpiť alebo stiahnuť inštalačné dvd. Potom ho dať do dvd-romky a pri zapnutí PC si zvoliť čo chceš dať načítať...či harddisk alebo cd/dvd mechaniku (u mňa si otvorím vyberové okno stlačením klávesy F11, treba sledovať výpis Biosu hneď pri štarte PC) zvolíš si cd/dvd mechaniku, začne sa načítavať to vložené dvd (po vyzvaní to ešte potvrdíš stlačením hociktorej klávesy) ďalej postupuješ podľa info na obrazovke. Ak nemáš viac fyzických disko, alebo jeden rozdelný na viac virtuálnych, všetky súbory sa ti zmažú!!!
"Ak nemáš viac fyzických disko, alebo jeden rozdelný na viac virtuálnych, všetky súbory sa ti zmažú!!!"
fuha to mi je nejaka novinka ze nabootujem liveCD a subory sa mi zmazu to bol vtip vsak lebo zmazu sa ti jedine vtedy pokial disk zacnes formatovat ... a vlozenim bootovacieho CD/DVD sa ti z diskom neurobi nic ....
@goth111 to ano ale ty si to nespomenul a ja krystalovu gulu nemam .. kludne mozes nabbotovat len preto aby si sputuil napr recovery konzolu ... alebo ako je to u linuxovycxh distribucii aby si spustil system z tzv live CD
@9 nie formatovanie disku si nastavuješ pri instalacii windowsu. ked ho nainstalujes do tej istej particie bez formatovania (mazania a vytvarania novej particie ) tak zmaze iba zlozku windows... a vymaze registre cize programy ktore si tam mal tak vacsina nepojde spustit (nie su v registroch) ale data ostavaju ako dokumenty a podobne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
fuha to mi je nejaka novinka ze nabootujem liveCD a subory sa mi zmazu to bol vtip vsak lebo zmazu sa ti jedine vtedy pokial disk zacnes formatovat ... a vlozenim bootovacieho CD/DVD sa ti z diskom neurobi nic ....
@malapohroma bud si zozenies cracknuty win, alebo si kupis za asi 100€ novy