Počula som od mnoho ľudí, že po výmene Androida za WP boli nadmieru spokojní. Niektorí tvrdili, že Android už nikdy nechcú a WP je v mnoho ohľadoch lepší. Tak sa teraz pýtam, aké sú vaše celkové názory na Windows phone ?
@igorv momentálne ma štve len ten fb, že tam proste tie novinky dobre nefungujú, ale všetko ostatné som už vyriešila a maximálna spokojnosť Za Android by som nemenila
mam WP tyzden. prvy den som si myslela, ze sa asi vratim k androidu cim skor. nezvyk hlavne na to, ze nema klasicku obrazovku, ale dlazdice, co sa mi vobec nepacilo. ale po par dnoch som si zvykla a asi ostavam pri windowse, celkom som spokojna. akurat mi vadi, ze niesu v ponuke niektore aplikacie, ktore pri androide boli. ale prezijem to
@igorv Ja som mala už predinštalovaný 8.1 a čo sa týka toho fb, tak mi vadí nutnosť messengeru, ale to nejako prežijem No s tou fb appkou by niečo spraviť mohli
@8 ked uz je spominany messenger, toto mi tiez strasne vadi. mala som fb neaktualizovany a vytesovala som sa, ze nepotrebujem messenger, isiel mi chat normalne v aplikacii. vcera som povolila zaktualizovat a messenger som musela stiahnut uz :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Boli casy ked bol aj FB aj chat zabudovany v systeme. Za cias WP8 to bolo lepsie, stabilnejsie aj ked bez notifikacnej listy
@gaborik8282
celkovo mi to príde jednoduchšie prehľadnejšie, stabilita a rýchlosť je o tri levely inde. už by som za android nemenil ani náhodou