Čaute. Využijem teraz birdz trocha ako 'zoznamku', pretože som nenašiel nejaké lepšie forúm. Rozhodol som sa popracovať na niektorých veciach, hlavne sa snažím vystupovať z komfortnej zóny a skúšať nové veci. Chcel by som si rozviť svoje social skills, najmä čo sa týka nejakého zoznámovania sa so ženami, pretože tam vidím určité rezervy. Nechcem tu písať o nejakom pick up-e, to mi príde trocha také na hlavu ten koncept. Skôr by som to nazval niečo ako 'prirodzený rozvoj sociálnych zručností' (ak to dáva zmysel . Preto hľadam niekoho, najlepšie z BA alebo ZA kto má tiež záujem zapracovať na sebe v tomto smere. Tak ak by sa niekto taký našiel, tak napíš správu. Viacerým to ide lepšie. #nohomo (to len pre istotu )
No ved ale nato treba jedného, kto sa v tom vyzná, čo si nevidel film Hitch- liek pre moderného muža? čo z toho,že sa dá dokopy (nie v homo zmysle, samozrejme) niekoľko týpkov s rovnakým problémom? Potrebujú mentora, niečo ako Martina Jakubca, ale tentokrát by nesľuboval prvý milion do 25, ale manželku do 30 (so zárukou vrátenia peňazí,ak sa dotyčný dovtedy neožení).
Sa musíš nudiť v živote, keď takéto s prepáčením ******* riešiš. Radšej si mal na rovinu napísať, že hľadáš príjemnú ženu na trávenie "voľných" chvíľ. Také pokrytectvo sa ohradzovať nejakým social skills Máš gule tak sa podľa toho správaj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov