Príde žena na recepciu a muž zbadá ženu v červených šatách a povie - tie nové šaty sú úžasné. Žena na recepcii povie, nie sú nové.. a vytiahne z kabelky Woolite... no je toto normálne?
´@2 ano.. dojdes na recepciu a muz zbada tvoju sestru v krasnych satach a ty mu tam zacnes vykladat, ze nejsu nove, ale vyprane vo Woolite, ci pervole ci kerej konine sak? a ankoniec mu to tam a polozis pred nos..
alebo ked chce zbalit neakeho chalana, ktoremu sa pacia tvoje veci.. tak mzu ukazes Woolite, pervol atd .. ?
@awared amen tma pravda je a takisto reklamy na vložky - ako povedala moja mama, bežne na vložky vylievam všetko možné... aaaa pri tom Woolite..Perex Oxy
@darklady hej.. ale vložky su dačo iné.. to sa nečudujem, keď spolužiačka kričí cez celú triedu, že hej hoď mi vložku z tašky.. to je normálne.. si predstav že dakto bude an teba kričiať.. hej zakydal som si tričko jogurtom.. hoď mi pervol!
z celej duše nenávidím reklamy na woolite, perwoll a vanish a najnovšie ešte na nejaký prostriedok na drhnutie vane. čo tá domáca pani hovorí že u nich je všetko čisté a tá vaňa vyzerá jak keby som v nej okúpala celú rómsku osadu a nechala to zaschnúť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Príde žena na recepciu a muž zbadá ženu v červených šatách a povie - tie nové šaty sú úžasné. Žena na recepcii povie, nie sú nové.. a vytiahne z kabelky Woolite... no je toto normálne?
alebo ked chce zbalit neakeho chalana, ktoremu sa pacia tvoje veci.. tak mzu ukazes Woolite, pervol atd .. ?
Ja bežne so sebou nosím technický benzín napríklad
"ake krásne nové šaty"
"niesú nové" ... (a teraz to príde)
"skvele jej sedia, MUSIA BY´T NOVÉ " (to čo j za *hujovina?, odkedy sedia dobre iba nové veci? )