Potrebujem si stiahnuť tri dokumenty, dodací list, faktúru, objednávku, všetky sa mi dajú stiahnuť len vo wordpade.
Ale ked ich stiahnem, neobjaví sa normálny vzor dokumentu, ale nečitatelný text.
V čom môže byť problém, prípadne ako to mám vyriešiť?
vsetky sa ti daju stiahnut len vo wordpade? ako to myslis toto mi prislo trosku cudne
mas oppen office alebo MS office? nieco z toho? ale ked ten subor co mas das otvorit v ... v tom co ches tak ti to otvori nie? a ak nie tak je to v inom formate ....
@2 Tak, že ked to idem stiahnúť, ukáže mi, že sa to uloží pomocou windows aplikácie, iné možnosti na výber nemám a potom, ked to idem otvoriť je to vo wordpade a úplne nečitateľné
* Stiahnite si potrebné tlačivo vo formáte ZIP.
* Ak zatiaľ nemáte program na vyplňovanie formulárov, stiahnite si zadarmo FORM studio eXpress do akejkoľvek zložky na vašom disku.
Program netreba inštalovať.
* Spustite FORM studio eXpress.
* Otvorte stiahnutý súbor tlačiva vo formáte ZIP, voľbou
Súbor | Otvoriť.
* Editujte formulár. Dáta formulára si môžete kedykoľvek uložiť do súbora (FRM) a neskôr ho otvoriť a v editácii pokračovať.
Tlačivo môžete vytlačiť voľbou Súbor | Tlač,
alebo ho odoslať e-mailom vo formáte PDF.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
mas oppen office alebo MS office? nieco z toho? ale ked ten subor co mas das otvorit v ... v tom co ches tak ti to otvori nie? a ak nie tak je to v inom formate ....
Otvárala si to aj vo worde??
* Stiahnite si potrebné tlačivo vo formáte ZIP.
* Ak zatiaľ nemáte program na vyplňovanie formulárov, stiahnite si zadarmo FORM studio eXpress do akejkoľvek zložky na vašom disku.
Program netreba inštalovať.
* Spustite FORM studio eXpress.
* Otvorte stiahnutý súbor tlačiva vo formáte ZIP, voľbou
Súbor | Otvoriť.
* Editujte formulár. Dáta formulára si môžete kedykoľvek uložiť do súbora (FRM) a neskôr ho otvoriť a v editácii pokračovať.
Tlačivo môžete vytlačiť voľbou Súbor | Tlač,
alebo ho odoslať e-mailom vo formáte PDF.
ZDROJ: » www.tlaciva-na-stiahnutie.sk