Buduce leto sa chystam aj s kamaratmi Work and Travel USA. Chceme ist na tri mesiace niekam na vychodne pobrezie. Vedeli by ste nam niekto poradit cez aku agenturu je najlepsie ist a kolko vas to asi celkovo cele vyslo? Aby sme vedeli, kolko penazi si mam
no mna to dokopy vyslo polatok agenture, letenka a vreckove takych 50 co je torcha dost.... a je lepsie ked si sama vyberies agenturu ked si ocekujes co od teba chcu a vybrat si tu ktora ti najviac vuyhovuje. ja mam napriklad ckm trvael, spoluziacka zase ccusa... vies ako pokukaj.. niektori zas vravia ze studentagency je fajn... a tie peniaze sa nezda ale tam sto doalrov zaloha tam sto dolarov viza tam toto hento a dokopy 50 plus minus nejake tisice zalezi aj od letenky a tak.... staci take info?
Ja som presne pocitala s tymi 50.000 sk vratane nejakeho toho vreckoveho. Len este mi napis ci sa ti to vobec vyplatilo a kde si pracovala a ci sa ti vratila aspon ta investicia co si do toho dala? Dakujem
vyjeb sa na usa....je tu napicu a navyse do anglicka nepotrebujes tolko platit za letenku..a nepotrebujes tie jeble vyza....a navyse zarobis este viac ako v usa
My ideme tiez na aljasku, cez agenturu Spirit, mame na nu dobre ohlasy aj odporucania, no uvidime. Mame o aljaske vela informacii, kazdy rok je tam niekto znamy, na zaklade toho sme sa vlastne rozhodli tam ist. Aj ked to nie je vzdy med lizat, chceme cosi zazit a potom trochu pocestovat.
Nie, este sme v USA neboli, mali sme ist minuly rok, ale nejak sa mi prekryvali terminy statnic a terminy moznych odletov do USA. Ak chces ist na tu Aljasku, tak si vyber Kenai, ak to ma agentura, cez ktoru ides, v ponuke. My to uz vybavujeme, lebo chceme ist na viza uz v januari, lebo ak by nam ich nahodou nedali na prvykrat, tak skusime este dalsi.
Ked chces ist niekde do tepla nepoznam lepsie miesto nez Orlando na Floride.
Je tam perfektna klima, zivot, praca proste LIFE na Americky sposob. Ja sa chystam tiez na WandT niekedy v juni , zac. jula. Pochopitelne na Floridu konkretne do Kissimmee.
Ahojte, ak rozmyslate stravit leto v USA, tak Vam urcite odporucam ist cez studentskecentrum. Ked sa u nich osobne zastavite, tak si mozte priamo vybrat pracu z databazy, ktoru tam maju, co chcete robit, kde, aku poziciu, velke skupiny a pod. Neolutujete, tak ako aj ja ...
ja by som tiez rada toto leto do statov. len zvazujem, ci sa mi to financne oplati, ci sa da vobec za tie cca 3-4 mesiace aspon ako-tako zarobit. rada by som pocula rady skusenyx... takze ma potesi kazdy prispevok, o ktory ste sa oxotni podelit. ak mate daku konkretnu lokalitu, agenturu, pripadne kontakt na zamestnavatela, tak sem s nim!
V AMERIKE je SUPER, ke+d tak beriem celkové poplatky, čo som do toho dal tak okolo 60 000Sk aj s vreckovým tam. Išiel som cez CKM a môžem povedať, že sú to zdierači, ktorí len odosielajú poštu a komunikujú s tou ich svkelou sponzorskou organizáciou v USA. Proste všetky gentúry na SVK sú, keĎ sa dívam na výšky poplatkov zdieračské. Ale, človek nikdy na prvý krát nevie. S prácou tam nie je problém. Kto to tam pozná nájde si aj bez agentúry. Mimochodom ja som robil v štáte New Hampshire a na rôznych pozíciach a ak nerátam náklady v USA, tak som zarobil okolo 150 000Sk. Domov som možno doniesol 100 000Sk. Nezarobí sa tam, tak ako v Anglicku, alebo kdesi možno v Európe skrz tie poplatky, ale stojí to za to. AK má niekto nejaké otázky nech napíše na mail pasikavec@gmail.com alebo nech sa ozve na ICQ 247194075.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ked chces ist niekde do tepla nepoznam lepsie miesto nez Orlando na Floride.
Je tam perfektna klima, zivot, praca proste LIFE na Americky sposob. Ja sa chystam tiez na WandT niekedy v juni , zac. jula. Pochopitelne na Floridu konkretne do Kissimmee.
ja by som tiez rada toto leto do statov. len zvazujem, ci sa mi to financne oplati, ci sa da vobec za tie cca 3-4 mesiace aspon ako-tako zarobit. rada by som pocula rady skusenyx... takze ma potesi kazdy prispevok, o ktory ste sa oxotni podelit. ak mate daku konkretnu lokalitu, agenturu, pripadne kontakt na zamestnavatela, tak sem s nim!
snad mi helpnete
bol niekto z Vás vo Valleyfair? Ak áno tak prosím napíšte ako bolo. Či sa môžem začať tešiť