Ako sa vam ludkovia pacil pohlad na mnej cenny poharik ?? Bo mne sa pacila a poriadne aj ked som v jej pritomnosti pobudol cca minutu ale tak len predca, bol to prijemny pocit stat v jej pritomnosti a taktiez by som bol velmi rad kebyze nasi chlapci pr
mala som tam vplane ist som si to pozrela vtelke noo tak keby do tej nasej ziliny dali niekedy aj nieco viac ze zaujmave napr. taky stanley cup tak nepoviem to by som tam cakala aj rok dopredu ale totok.. nviem celkom pekný bol tak sa blýskol co viac knemu
Bola krásna, a tá atmosféra ešte lepšia Videl som asi najdrahšiu vec v mojom živote a možno že už ani drahšiu neuvidím Moderátor bol perfektný, ale naštval ma KNAAN že neprišiel....
@sputanemorca no ved presne najviac ma stve ze vtelke davaju minimalny pocet zapasov a skoro vsetko musim kukat bud na nete alebo vobec(och) som tu konecne aj niekoho nasla kto pozera nhl jupííí a aky tym je tvoj favourite ?
@10 hej atmosfera gradovala len skoda ze to tam rychlo zabalili KNAAN sa mozno bal vinst na javisko bo kebyze byvam v blizkosti namesia a cely den mi hraju tu istu pesnicku dookola tak by som si asi zohnal nejaku vzduchovku a pomyslal by som nad tym ako spacham atentad na toho co ju naspieval
@protessst tééda, to je ťažko vybrať si Asi Pittsburgh, hmm, alebo Oilers, ani neviem prečo tí, nie sú nejakí super, proste sú mi akosi sympatickí, a ešte aj Ducks, občas Red Wings. Tvoj?
@sputane morca ty si mila dat tu este par tymov naviac mozes si vytvorit samostatnu konferenciu ja fandim len los angeles kings tak ale zo zaciatku tiez neboli dobri a vybrala som si ich len preto ze mali pekny znak (moje zaciatky nhl az tento rok sa dost rozbehli dostali dobrych hracov tak som pysnáá ale medzi oblubene rozhodne san jose sharks a potom flames .mm pitsburg tak tych silno nemam rada odkedy vyhrali stanley cup a porazili detroit :- a ty si si ista ze mas len 10 rokov sa mi nejak nezdá
ked ste desaty tak asi na zapasoch slabo fandis . dam ti jednu radu do buducna ked pojdes na dalsi zapas zober si z kuchyne nejaky dobry hrniec (v ktorom ako kedy varievas) plus nejaku varesku a pak pocas zapasu udavaj tempo buchanim na hrniec. ver mi pomoze to pak uz nebudete 10 ale jedenasty
@20 no ha ha ha mi nebudeme nikdy jedenasty to uz by sme museli byt aki supaci a ze slabo fandim ved skacem az po strop a aj spievam povinne a mozno si niekedy aj tu rukavicu taku velku polysterenovu kupim ked uz nic nebude zaberat tak ticho tam a jj okolie ma radost nedokazu pochopit moje potreby
a ty skor futbal ked world cup ze ? typujem ta na beznadejneho fanusika fifi disappointed:v dobrom )
@protessst ja nemám 10, to si odkiaľ nabrala?? Áá tak mne sa zase fest páčilo, keď vyhrali ten Stanley cup... Ale popravde, nevedela som, či som väčšmi na strane Krídel, alebo Tučniakov... Hááá ale tak vybrala som si Pittsburgh a neľutujem, aspoň ZATIAĽ, tak ať si to neposerou
@sputanemorca no ono mas v profile napisane ze10 rocne dievcatko no to mas este dobre ja som ho ani nevidela som bola zrovna ill vnemocnici som pozerala reprizu ale kamosi mi povedali ako to skoncilo predtym este tak nic moc.. no ved jasne nemas co lutovat sak tam mate crosbyho fleuryho malkina staala fedotenka goncara goligovskeho a mozem do rana menovat vsetky hviezdy penguins aj jeden moj kamos im fandi tak som sa co to naucila onich odneho
@protessst ta hej, a to nie sú len hviezdy Pittsburghu, ale aj celej enháel xD Jedna moja známa je fanúšičkou NY rangers, a musím sa priznať, že jej celkom nerozumiem Ale čo tak hlavné, že v čase zápasu pobehuje s vlastnoručne vyrobenými tranparentmi po byte
@sputanemorca no ved prave preto ze tam mate take hviezdy tak sa drzite pri vrchole kebize vam ich rozdelia do inich tymou tak ste posli xDpresne ako to urobili v edmonte a teras su posledny ale to je chyba skoro vcelom tyme uz sa tam nevedia zohrat.. ale kazdy tym musi mat niaku tu hviezdicku odktorej sa odvijaju skoro vsetky zapasy len je rozdiel ze vy ich tam mate trocha váác jak ine tymi
nahodou rangeri niesu najhorsi tym iked sa trochu dost pokazili ale chapes to je odsezony vzdy rozlicne LA boli minuly rok kdesi na konci a teras sa maju sancu dostat do playoff disappointed:verim im !!
@protessst hej, hej, my nie sme prirodzene dobrí, my sme neprirodzene dobrí No ona je fanúšikom, riadnym, ale niekedy to nevhodne preháňa. Sa so mnou háda, nech prejdem k NY Nemám desať Ako Ti to vysvetliť??
@sputanemorca ja sa stebou idem hadat nech prejdes k LA ! to musis chapat mi riadni fanusici sme uz raz taki nas nikto nechape ved idem s kamoskou okolo stanku a ja ze cakaj idem si este kupit karticky nhl a ona ze NACOO?!!chapes to ze naco hrozne skus tak vysvetlit ze povies kolko mas
@protesss ť že mám pribižne 15 až 33 Hmm, načo?? Na niečo predsa Tie si i ja občas kúpim ProHockey každý mesiac, pravdaže Dobre teda, buď prejdeš k Pittsburghu alebo uvidíš, čo je to samopal v (ne)správnych rukách
@sputanemorca ta vidiis oni su super minule som vnich mala vasho kapitana ale este nikdy som nemala niekoho z la a to uz mam hracou skoro zkazdeho timu : hah prohockeeey to aj ja aj jaa povinne som ho cela odoberat som chcela tu knizku het co tam ktomu ponukali o nhl ale som to naako zmeskala tak musim kupovat vstanku kym tam nedaju lepsiu ponuku ako teras naposledy tu kapsicku to by mi nac bolo ? taze aj prohockey aj nas hokej som zacala kupovavat aj ked tam povacsin e dristaju koniny ale maju tam super plagaty takze kedze sa tak bojim ty morca jedno tak asi budem sediet nazadku a snivat o anze kopitarovi ne oziadnom pittsburgu !!! a nevyhrazuj mi samopalmi to si este nevidela kung fu protessst neboj otysden takto budes spominat nato ako si mala rada pittsburg
@protessst Já budem spomínať?? Obávam sa, že napokon sa do tejto diskusie onedlho príde totálne pohltený a posadnutý fanúšik Toronto Maple Leafs a obe budeme spomínať Hm, Ja len ProHockey čítam. Tam je to, čo potrebujem A slovaknhl.sk Plagáty mám len tie, čo sú v PH a čo si občas dačo vytlačím. Takže izba polepená určite nie je Hmm, ja mám aj granáty, nielen samopal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
NHLku sledujes ?? si ty urcite holka ?? Nasa SVK extraliga ti nestaci ??
Na Stanley pohar si sa tiez mohla ist pozret tusim bol na svk minuly rok ak ma pamat neklame.
nijee ja niesom holka ved fotka je ocividny chlapec nie extraliga my nestaci ved co tam ztoho ked sme desiat& v tabulke(ach)
dufam ze ta klame lebo ak to je pravda tak skacem hned zokna
ked ste desaty tak asi na zapasoch slabo fandis . dam ti jednu radu do buducna ked pojdes na dalsi zapas zober si z kuchyne nejaky dobry hrniec (v ktorom ako kedy varievas) plus nejaku varesku a pak pocas zapasu udavaj tempo buchanim na hrniec. ver mi pomoze to pak uz nebudete 10 ale jedenasty
a ty skor futbal ked world cup ze ? typujem ta na beznadejneho fanusika fifi disappointed:v dobrom )
nahodou rangeri niesu najhorsi tym iked sa trochu dost pokazili ale chapes to je odsezony vzdy rozlicne LA boli minuly rok kdesi na konci a teras sa maju sancu dostat do playoff disappointed:verim im !!
mas hustu kamosku tomu sa vravi pravy fanusik !!