@reddevilka Prosim ta tych milion otazok ze v druhej a tretej casti testu si si mohla odpustit. Alebo ich aspon drasticky zredukovat, na tie posledne som ti uz len odklikaval.
"Uveďte číslom roky/mesiace:" :d taže roky či mesiace?
Mimochodom pýtať sa na level je blbosť, keďže niektorí môžu hrať na instant serveroch, iní na blizzlike, iní zase na offiku a napr len málo free serverov fičí na cataclysm taže kokotina
jj suhlasim... hram na vsetkych realmoch molten wow + mfsoft + projectsecuris + manius(mam znameho admina takze je jedno kde hram... gigafun... spravim postavu prezvonim ho cez skype a hned 255 a 500 000 shardov) + môj vlastny...(arcemu wotlk... nic extra) + draci hnizdo... ako to zvladam? mam na to program: OneBat(môj vlastny //stiahnete na » extreme-games.6f.sk/... )
Mna WoWko ohurilo tak na dva tyzdne, popritom som hral ine hry a tie ma zaujali viac ako Wow. Kamosi pokrcovali v hrani a ja som jednoducho presiel k inym hram. jednoducho to nebolo pre mna nicim zaujimave... neni tam ziadna poriana interakcia aku maju ine MMO za posledne roky. Jednoducho mi to pride ako zaklad toho co MMO ma mat ale nic viac...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Inak nefunguje ani jeden link
Nemáš za čo
Mimochodom pýtať sa na level je blbosť, keďže niektorí môžu hrať na instant serveroch, iní na blizzlike, iní zase na offiku a napr len málo free serverov fičí na cataclysm taže kokotina