Tak podľa mňa adore you je hnus nad hnus ale vreckling má predsa len peknú melódiu. Ten klip je dooosť... a .... ale ako tu bolo spomenuté sú aj horšie pesničky a horší speváci.
pesnička si myslím že je fakt dobrá, aj ona tam dobre spieva, nie je to len jedna z tých party odrhovačiek
klip je doooosť.... neviem ani čo, páčil by sa mi, pokiaľ by neoblizovala kladivo, vlastne ju by som skoro celú vyhodila z klipu, nechala by som ju tam maximálne tak rzbíjať kladivom tú stenu.... proste v celom klipe keby len niečo rozjebávala tá guľa tak by sa mi to páčilo, takto je to... no musím si občas aj zavrieť oči
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
» i.chzbgr.com/maxW500/7806291...
a klip, aj keď je kontroverzný, sa mi tiež páči.
a vôbec sa za to nehanbím
I like it slutty
ale sú oveľa viac slutty videá od iných speváčiek, aj kontroverznejšie a tie nik nerieši....nechápem čo do nej furt rýpu
Tak podľa mňa adore you je hnus nad hnus ale vreckling má predsa len peknú melódiu. Ten klip je dooosť... a .... ale ako tu bolo spomenuté sú aj horšie pesničky a horší speváci.
klip je doooosť.... neviem ani čo, páčil by sa mi, pokiaľ by neoblizovala kladivo, vlastne ju by som skoro celú vyhodila z klipu, nechala by som ju tam maximálne tak rzbíjať kladivom tú stenu.... proste v celom klipe keby len niečo rozjebávala tá guľa tak by sa mi to páčilo, takto je to... no musím si občas aj zavrieť oči
@10 remake od Jamesa Arthura je neskutočný
A toto je dobrá paródia