No tak nie všetci, ale dosť veľa. Použil som slovo "všetci" na vyjadrenie toho, že veľa (veď pozri, koľko ľudí tam je registrovaných) aby to bolo zaujímavejšie, ale aj tak to nebolo zaujímavé, dokonca asi ani vtipné nie, tak nič.
Mne sa na tom nepáči iba to, ako je tá stránka urobená. Na to, aký je pokec navštevovaný, to mohli spracovať lepšie. Včera som si všimol, že pracujú na nejakých vylepšeniach, ale napríklad v prehliadači Opera to je celé rozhádzané.
hmm aj tak si myslim ze azet je spoko co tam po uxylakox daju sa tam spoznat aj uplne v pohode ludia...a newem na co sa niektori stazuju ze je tam nuda a aj tak tam xodia...nevravim ze to je niekto z vas
ja som v zivote nebol na pokeci a ani tam za ziadnych okolnosti nepojdem. na svojom prehliadaci som si ho dal dokonca blokovat lebo viem aka je to na P*** stranka.
tam normalneho cloveka stretnes asi veelmi tazko pretoze vacsinou tam chodia taki obycajny ludia a najst tam niekoho inteligentnejsieho tak to asi len velmi tazko...cize pokec = bleeee!!!!
su to ludia ktori uznaju sovju porazku alebo ak je niekto lepsi (napriklad v praci) dokazu si uznat svoju chybu.Mozno je problem vo mne ze sa neviem bavit z ludmi a rozumiem si len z velmi velmi uzkou skupinou ludi a ani ostatni velmi nerozumeju mne.
no podla mna je pokec cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ak mi chcete napisat moj nick na pokeci je ParisLove2
No ja už azet moc nemusím ,ale musím uznať že som tam spoznala super ľudí a kamošov..ale teraz mi tam už rp-čky chodia len ako reklami na šelijaké web stránky
su tam vsetci...takze to je dovod PRECO ANO...ale kedze su tam vsetci, tak su tam naozaj vsetci...aj zberba, aj uchylo-pedofilo-maniaci a podobne zvery...teda dovod PRECO NIE...
pokec???????????????????????????????????a dobra stranka..no tak to dakujem pekne ja vjem je to vas nazor ale moj nazor je ze vacsina co tam chodi su stari naddrzani uchylaci ktori su unudeny svojim zivotom tak sa robia nad ubohymi babami ktore si chcu len popisat..
pokec vazne nemusim ..tristvrtka z mojich post na pokeci co som tam este chodila su navrhy na sex..myslim ze existuju ovela zmysluplnejsie stranky ako pokec..NAPRIKLAD TATO
hmmm... suhlasil s Majschelkou... polovica vsetkych post a rp su uchilaci... alebo pedofili, alebo no co ja viem co vsetko sa tam najde... napriek tomu tam chodim, pretoze len tam mozem stretnut vecsinu ludi, ktorych stretnut na nete chcem.
No pokec je proste pokec Je tam vela ludi (samozrejme, ze vela uchylakov atp) j a osobne som tam stretol povacsinou fajn ludi, niekedy ludi, ktorych som nevidel roky. Takze vzdy tam obcas behnem pozret, odpisat na tych par RP a tak isto to mam ako svoj mail Ale napriklad s BIRDZ to nemozte porovnavat. Pokec je v podstate ICQ vo velkom, BIRDZ je skor o "problemoch" a prezentacii vlastnej tvorby. Cize ak chcete porovnat pokec tak napriklad s tym coolchatom a ked chcete porovnat BIRDZ tak napriklad s Wronx.com
Pred 2rokmi som sa zaregistrovala na AZET.Vzdy som si tam mala s kym popisat vzdy mi napisla niekto ked som napisala na sklo...A teraz po 2rokoch vidim,ze je tam poriadna NUDA!!!!!HOrsiu stranku som este nazazila----
Vsetci len kydate na pokec a pritom vacsina s pokecom zacinala..sice je pravda ze v poslednej dobe sa tam fakt da najst malokto normalny, ale ja osobne som si tam za tu dobu nasla dost kamosov..
Ked sme zapojili net strasne som tam kedysi chodila ale casom ma to urcite omrzelo a teraz tam vobec nemusim trcat..Ved stacia mi niektore typy ktore sa tam vyskituju a co popisu..
ja pokec velmi nemusim...kedysi pred troma rokmi som tam chodila asi kazdy stvrty den...teraz uz iba ked vidim, ze niekde si prezeram nieco a ma ze pokecovy nick...tak prihlasim, dam uzivatelov, vyhladam, pozriem a vypnem...nic viac... ja to k zivotu nepotrebujem...nemam tam co robit a uz ma ani nebavi tam zaplnat a ine veci...
ja som tam chodila asi pred 2 rokmi, ale to len preto, lebo tam bola väčšina mojich priateľov, ale teraz každý fičí, okrem mňa ( ja už som o krok napredu na Birdz-i ), na Facebook-u
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
tam normalneho cloveka stretnes asi veelmi tazko pretoze vacsinou tam chodia taki obycajny ludia a najst tam niekoho inteligentnejsieho tak to asi len velmi tazko...cize pokec = bleeee!!!!
myslim si, ze napriklad taka stranka www.coolchat.sk je dost dobra nebyva tam sice moc ludi ale mozete to zmenit
EQ
pokec vazne nemusim ..tristvrtka z mojich post na pokeci co som tam este chodila su navrhy na sex..myslim ze existuju ovela zmysluplnejsie stranky ako pokec..NAPRIKLAD TATO
www.wittman.wz.cz