No viem hralsom na to v nayku ale tam su taky motkovia ukazem na mobil ss vitriny ze ten chcem na dal my ho do tasticky zaplatil som nasadnem do auta otvorim tasticku a tam uplne iny mobil a hned som sa otocil cize berime Xbox 360 dik
Ak máš dosť peňazí aj na hry tak si zober PS3 (ja mám síce XBOX ale...) lebo tam môžeš prehrávať aj Blue-Ray disky a grafika je predsa len o niečo lepšia....
Ale ak chceš konzolu "na také to domáce žvejkání" občas na hry v dovch tak X-box kľudne stačí keďže tam si nemusíš kupovať originálky
a co takto nintendo wii? prekonalo jak xbox jak ps3...ma sice horsiu grafiku ale hratelnost je rozhodne niekolkonasobne lepsia a pohybove ovladanie nema konkurenciu...a je to aj lacnejsie..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
To len ked bude brat alebo kdosi na PC tak zahram nejaku tu hru alebo len tak s kamaradom na vyblaznenie bud Co -Op alebo kinect.
» www.progamingshop.sk/xbox-360-premiu...
a potom keď budeš chceť dokupiť tie pohybové hry tak na xbox nemusiš držať nič v ruke a na ps musiš mat v ruke ovladač ktory snima pohyb
Ja som za playko3
Ale ak chceš konzolu "na také to domáce žvejkání" občas na hry v dovch tak X-box kľudne stačí keďže tam si nemusíš kupovať originálky
na ps3 ma multiplayer zadarmo ale horší a za xbox live platíš ročne úplne smiešnu sumu.
kto by daval na vlastny produkt taku vec?
doslova cakaju ze sa na tom nieco pokazi
jednoznacne PS3
» ninty.cz/ruzne/gaikai-tv...
ak je toto pravda tak..