@trdelniiiq God of war je super ked som mal ešte ps2 tak som drtil 1 a 2 a hlavne 3 sa im veľmi vydarila prejdené na všetkých obtiažnostiach Teraz čo som pozeral tú novú tak tá ma až tak nenadchla
@treskac jj, nova sa mi tiez nejak nepaci..myslim, ze najviac sa bude protivit vsetkym vegetarianom a zastancom prav zvierat minimalne z toho kratkeho dema, co pustali na konferencii som cakal, ze budu nejake celosvetove demonstracie, ked tam tomu slonovi vyrval mozog z hlavy a kozam hlavy odtrhaval
Xbox je v priemere drahší, ale má lacnejšie hry (na zopár výnimok v podaní hier ako Call of Dury a pod., tj hier čo si ľudia kúpia i napriek vyššej cene). Každopádne Xbox je poruchovejší, osobne nepoznám nikoho komu by sa pokazil Xbox alebo i PS3, ale štatisticky je 4x pravdepodobnejšie že sa ti pokazí Xbox360 ako PS3. Ďalej Xbox hučí a horšie sa chladí v porovnaní s PS3, ale má o niečo silnejšiu grafickú kartu čiže aj hry vyzerajú lepšie. Gamepad je zrejme vec preferencie, mne osobne príde lepší ten čo má PS3. Ale to čo ma vlastne posunulo pri výbere konzoly definitívne k PS3 je online služba PlayStationNetwork, ktorú má sony zaradmo. Pri Xboxe ak sa chceš s dakým hrať po internete, tak sa priprav že každý rok budeš musieť za online služby platiť 50-60$/€ neviem presne menu a ani sumu. Potom sú tu exkluzívne série špecifické pre každú konzolu zvlášť, Xbox má Halo, Gears of War, PS3 má Little Big Planet, Metal Gear Solid. Samozrejme je tam aj pár iných hier u oboch, ale tie nestoja za zmienku, sú to menšie nepodstatné hry. Exkluzivity má lepšie Xbox, avšak som toho názoru, že pre tuzemského hráča, najmä ak nezarába a študuje, je lepšia PS3.
aha jasné, a PS3 má aj Blu-ray disky, čo znamená že každá hra, i keď je mohutná sa vojde na jedno CD, pri Xboxe je niekedy treba prekladať CD keď sa ti nahráva ďalšie časť hry. na XB sa dá aj inštalovať vraj, ale to neviem naisto.
@trdelniiiq neuveríš ale mne dačo hovorí iba ten názov, nv živote som to nevidel ani nehral Ale po little big planet už pokukujem pár mesiacov a uvažujem že by som si dvojku kúpil z PSN store za 15 libier. Ale tak to je moja preferencia hry
Inak nechápem čo všetci kritizujú sedign konzoly, ten je podľa mňa úplne nepodstatný, aspoň ja sa teda vôbec nezamýšľam nad tým či mi to ladí s okolím alebo nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
PS3 kvoli free multiplayeru
Xbox je v priemere drahší, ale má lacnejšie hry (na zopár výnimok v podaní hier ako Call of Dury a pod., tj hier čo si ľudia kúpia i napriek vyššej cene). Každopádne Xbox je poruchovejší, osobne nepoznám nikoho komu by sa pokazil Xbox alebo i PS3, ale štatisticky je 4x pravdepodobnejšie že sa ti pokazí Xbox360 ako PS3. Ďalej Xbox hučí a horšie sa chladí v porovnaní s PS3, ale má o niečo silnejšiu grafickú kartu čiže aj hry vyzerajú lepšie. Gamepad je zrejme vec preferencie, mne osobne príde lepší ten čo má PS3. Ale to čo ma vlastne posunulo pri výbere konzoly definitívne k PS3 je online služba PlayStationNetwork, ktorú má sony zaradmo. Pri Xboxe ak sa chceš s dakým hrať po internete, tak sa priprav že každý rok budeš musieť za online služby platiť 50-60$/€ neviem presne menu a ani sumu. Potom sú tu exkluzívne série špecifické pre každú konzolu zvlášť, Xbox má Halo, Gears of War, PS3 má Little Big Planet, Metal Gear Solid. Samozrejme je tam aj pár iných hier u oboch, ale tie nestoja za zmienku, sú to menšie nepodstatné hry. Exkluzivity má lepšie Xbox, avšak som toho názoru, že pre tuzemského hráča, najmä ak nezarába a študuje, je lepšia PS3.
platený multiplayer
nemá bluray takže 4 DVD k jednej hre
lepší gamepad
krajší design
PS3 : lepšia grafika v hrách .
multiplayer zdarma
bluray = 1 CD
horší gamepad
design nič moc , čierna krabica v podstate .
U mna vyhráva PS3
Inak nechápem čo všetci kritizujú sedign konzoly, ten je podľa mňa úplne nepodstatný, aspoň ja sa teda vôbec nezamýšľam nad tým či mi to ladí s okolím alebo nie
som vlastníkom PS3_500GB_SLIM