Baby do 15 majú čas na akýkoľvek vzťah, na užívanie sa aj navšetky ostatné podobné veci. Od 15 sa môžte začať zaoberať nejakými vzťahmi, ale aj tak vám to veľmi nepomôže, lebo ako tak čítam príspevky na tomto fóre, je tu len zopár rozumných dievčat, ktoré by boli schopného nejakého vážneho vzťahu.
Takže milá @Lenusqua ty máš ešte času viac než si myslíš.
ehmm.. mám pomaly 17.. a žiadnom vzťahu nesnívam..a to nie ešte o vážnom.. šak času je habadej.. a tak skoro ani nejaký vzťah neplánujem... keď už raz príde... tak nejaký čo má fakt zmysel.. a niečo také na 2týždne... ale ete tých pár ročkov.. budembez vzťahu to určite.. a ty 13ročné.. dovolím si povedať ete dieťa.. už o takom.. ehmm.. nevím čo nato...
ja mam 17 a nepoznam nikoho s kym by som chcela vazny vztah pricom chalanov poznam viac nez dost
s jednym si velmi dobre rozumiem, mam pocit akoby sme sa poznali veky a viem ze on ma chce a aj sme spolu chodili, ale mam pocit ze som este prilis mlada alebo ho proste nemam dost rada?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
No keď ťa to tak láka, tak pokojne.
radsej uz nic nenapisem lebo zas budu mat niektori ludia na mna sproste reci...
Takže milá @Lenusqua ty máš ešte času viac než si myslíš.
ludia a prečo mi sem nejdu dať foto z webcamery wrrrr
ale kedže všetci dobre vedia že si fake
tak mi neostáva napísať nič iné ako len "fuj ty si ale fake"
Kym sa dobre nepoznas,tazko ponuknes nieco tomu druhemu.
Na vztah treba dozriet...
s jednym si velmi dobre rozumiem, mam pocit akoby sme sa poznali veky a viem ze on ma chce a aj sme spolu chodili, ale mam pocit ze som este prilis mlada alebo ho proste nemam dost rada?
myslite ze sa to zmeni casom?
1. si len hlupe prehlupe decko
2. to mas jedno ci sa kurvis od 13 abo zacnes az od 15 jak tvoja sestra
3. ak by som mal pisat ako ty : q x a podobne ...tak by som si radsej odlomil prsty
4. citaj knihy
5. som hlady