milujem, zbožňujem, uctievam akurat som si obejdnávala lístok na ich koncert naj pesnička ? ťažké vybrať, ale moje uško vždy poteší Transilvania werewolf, Kvety zla, Nosteratu, Torquemada alebo klasika, Gotika
@zamidari cital som ze ta pesnicka bola taka ich odpoved na vtedajsiu maniu okolo skupiny Shalom aj to leto mesicu tomu nasvedcuje je to nazov jednej pesnicky Shalom,pochybujem ze by boli nejaky velky antisemiti alebo neonacisti ved spevak bol zakladatel punkovej kapely HNF.bola to skor provokacia
kedysi som ich mala strašne rada, ale nehorázne mi začínajú liezť na nervy tie ich gýčové texty. Úplne neoriginálne, akoby neboli schopní prísť s ničím svojim a s ničím prirodzeným...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
A song, ktorý mám najradšej... Asi prvý, kt. som od nich počula - Vlčí žena
toto je jedina pesnicka ktoru som od nich pocul, a myslim ze keby nieco take nahrali dnes tak by si pekne posedeli ale chytlava skladba
Zánik Izraele, zánik Izraele
v plamenech dýmu se boří stěny synagog
léto měsíců poslední teď prožíváš
už nespasí tě šalamounův klíč,
kouzla kabaly, zpěvy rabínů, chóry synagog,
a tak naposledy pozvedni svou Davidovu hvězdu
než nahradí ji svastikový kříž
Vzťahujú sa mi na ňu spomienky určitých pocitov.
no to bolo v dobe ked sa provokovat este mohlo ale ten text asi nemysleli uplne seriozne
pustil som si aj ine pesnicky od nich a musim uznat ze je to unikatne vzhladom na to ze v nasich koncinach sa takyto zaner moc nehral