Sestra má mobil xperia x10 mini a má tam ten diagram na odblokovanie telefónu dala ho 20x zle a teraz sa jeje to píta na bezpečnostnú otazku ale ona na ňu zabudla odpoveď prosím poraďte ako ho má odblokovať.
Toto sa stalo aj mne ...aj ja tam mám ten telefón a aj hlavolam a keď som sa s tým hrala tak som si to pokazila ...proste nech si znova zamkne telefón tam hore, potom znovu odomkne a tam by jej to malo dať nové šance. ...a keď tak nech si ho znovu vypne a zapne alebo nech si vyberie SIM-kartu a znovu ju tam vloží. Veľa šťastia.
@Sandy114 vidis???o tomto som ti hovril...clovek hlavne ze ma xpreiu ale ani nevie naco si dava taketo veci -co sa na starsich fonoch neda- a uz tu mame problem..zaujikave ze.....zrejme tez clovek co hlavne ze ma fo nco ma secko a ktory ma luxusne sluzby no clovek ich ani nepouziva a zrazu sa spriahnu proti nemu..len pozorujem ..
@malcharek chceš povedať, že keby niekomu zadali 3 krát zle pin, tak by to nebola taká istá situácia. Ide o človeka a nie o mobil. Mne sa nikto mobilu nedotýka a nič take sa mi nestalo.
@malcharek nie, NIKOHO nezaujímaš a je maximálne otravné tagovať ma vo viacerých forách hlavne ak inteligentne napíšeš že "múdrejší ustúpi" a otravuješ naďalej, čím si serieš do úst... ani tú holku s dojebaným konektorom a ani túto tvoj názor nezaujíma, ale vieš s akou radosťou by som ti prišla surovo zakopnúť o mobil v nabíjačke aby sme sa pozreli, či sa to nestane aj tebe??? tak buď už konečne tak dobrý, zalez niekam v USA do diery a netaguj ma, lebo z tvojho egoizmu sa mi robí nazvracanie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov