@cherrylka08 dotykovy display je strasne pomaly a nepresny...casto zamrza , ked idem vytocit nejake cislo tak zacne vyzacat az na druhy krat...zvykne vypisovat ,ze chyba sim karta pricom v telefone je...obcas sa nechce pripojit na wifi...fakt uzasny telefon...
@aguri500 no to je celé na nič ako čítam android je stále nedopracovaný, začali tie mobily predávať ešte zo starou verziou 1.6 a teraz sa snaží doháňať nejako tú kvalitu, ale stále to nie je ono...veď bez tej verzie 2.1 ešte na tom mobile neexistoval ani spárovanie pomocou bluetooth....
@cherrylka08 ja som ten telefon chcel koli velkemu displayu aby som videl co na tych stankach na nete pisu ... toto je dobre ale zbytok je onicom...mozno mam smolu a ostatne su dobre ale je to onicom telefon...
@cherrylka08 ....noo vidíš a preto treba nokiu kupovat ...možno je trošku pomalá ale nemá problém zo základnými vecami ...a SE už bolo na odpis zachránil ho android vpodstate
@tomtoylc veď ako takú mám nokiu rada, je už proste osvedčená ja by som skor povedala, že SE sa držalo dobre, pokial nezačali do nových mobilov cpať nedomakané androidy
@tomtoylc ja si myslím, že nokie sú v pohode, jedú si tu svoju symbian, aj keď už je posledná edícia je fajn že android začína byť velmi dobrým op. systémom na trhu, ale nie je to tak spravené, aby to mohlo normálne fungovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a nokia ma aj Meego ...ale tam majú ešte čo robit
predaj ho a kúp si iPhone. na tom stačí jedným ťahom prsta zapnúť internet tethering a pripojiť ho k PC buďto cez BT alebo cez kábel.