Aké skúsenosti máte so Sony Xperiou Tipo? Ako dlho vydrží baterka? Zvykáva sa kaziť? Alebo seká? Ja som si ju prednedávnom kúpila, zatiaľ som s ňou spokojná.. Až na zriedkavé sekanie.. Zlým foťákom a výdrž batérie.. Iked baterka mi vydrží aj týždeň, teda
U telefónov s dotykovým displayom a operačnými systémami ako Android, iOS alebo WP je úplne bežná výdrž batérie jeden, maximálne 2-3 dni, takže v tvojom prípade sa nemáš zďaleka na čo sťažovať, keďže ti vydrží 4 dni .
A od Tipa nečakaj žiadny extra foťák, keďže je to len taká "malá ľudovka". Kaziť by sa ti nemal a pokiaľ ho nezaplníš zbytočnými aplikáciami a widgetmi tak sekať by ti nemal alebo len trošku.
Tipo mám aj ja a som spokojná koľko by mi vydržala baterka pri normálnom užívaní ti neviem povedať , pretože mám momentálne pokazený PC tak ho používam v kuse namiesto kompu a pri tomto používaní mi vydrží 2 dni väčšinou a sekat mi neseka...síce mi už raz sekol ale to bolo tím že som prišla z hroznej zimy a rychlo som pustila wifinu tak chvíľu trvalo kým sa spamätal
@vitaeestamor No ved to ja viem.. Ale ostatní, ktorí majú tiež android a podobne aplikacie, ktore dost žerú baterku mi vravia že im vydrží v pohode týždeň.. A 4 dni je málo.. A ja že do frasa, to som len jediná, ktorej vydrží tak málo? Ale tak ked vravíte.. Tak no dakujem
@laress64 baterka vydrzi v pohode tyzden? je vseobecne zname ze android telefony musis nabijat kazdy den, pri trocha stasti kazdy druhy...kde beres ze tyzden? nepoznam ZIADNY telefon ktory by vydrzal tyzden...
@kosmiklove ehm.. tak nie je to vcelku pravda.. ako ktorý.. tak tento môj vydrží spomínané 4 dni a vydržal mi už aj týždeň.. takisto kamoškin.. nabijala ho zaciatkom tyzdna a dnes ma este 50% baterku.. a je na nom furt.. takze preto som sa cudovala na tom svojom..
ja mám Tipo Dual,na 2 simky,keďže študujem v ČR,ale neviem si vynachváliť,že nemusím so sebou trepať 2 mobily čo sa týka mobilu ako takého,som spokojná tiež,aj keď baterka vydrží len asi 3dni(predsa len,obsluhuje to 2karty),ten foťák je slabší,ale kupovala som ho s tým že som o tom vedela a dobré fotky neboli moja priorita...čiže absolútne spokojná zatiaľ
@nikoll92 Ano porovnávam , ten OS je prepadak jak svina ... a ano Xperiu mozem porovnat s hocicim aj tak bude na spicke , pozri si modely Xperia T , Ion , Xperia Z (najnovsi) pripravuje sa dalšia vlajkova lod ... Nokia proste ide dole a nejakymi Windowsmi to uz nezachrani
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
A od Tipa nečakaj žiadny extra foťák, keďže je to len taká "malá ľudovka". Kaziť by sa ti nemal a pokiaľ ho nezaplníš zbytočnými aplikáciami a widgetmi tak sekať by ti nemal alebo len trošku.