10 jaj no sorry ale to sem nebyla yá ale moje kámoška ja faktic nejsem emo emo moc nemusim...sice se bavim s jednim emakem to forum sme si založili ze srandy dobre no
k téme... ani jedno ani druhé ja som pekný aj bez toho poprípade až chceš ty radšej piercing, pretože tetovania sa tak ľahko nezbavíš keď si to rozmyslíš...
@22 preco hned zmyji nadavas, ved to na zaciaku povedala este slusne.. to si asi nepamatas, ako minule centrophixxx spolu so svojimi blbymi kamaratmi zahltili cely birdz nezmyselnymi forami a vulgarizmami a chudak kasko mal co robit, aby to vsetko zmazal?
pici aj s vamy .... hned buzerujete. Mne sa neda teraz nevyjadrit. Mylsim si, ze ked pise to y tam kde nema ... ako .... to vam je tolko pisat o tom aka je krava brzda? Sa potrebuje hadat neustale trosku ste ma sklamali ludia fakt . Clovek sa pekne pyta a toto. A autorka na buduce fakt pis prosim ta pekne pravopisne spravne. teraz je jedno kde das i y. ide o to aby to nebolo yeho alebo ja neviem ako. Inak bolo to citatelnejsie ako ktorekolvek ine diskusie ktore psiu iny uzivatelia.
A teraz sa vyjadrit aj k diskusii. Tetovanie nemam a ani pirsing. A ani sa mi to dako nepaci.
tak sorry ale ja neviem čo bolo, som tu dnes čo bolo minule to neviem, založila normálne fórum, na profil som nepozeral lebo teraz ma zaujíma fórum tak čo? zmija sa chová jak decko ktoré sa chce pomstiť nič viac
ja to tu řešit nebudu proste končim protože človek něco založi a vy hned začnete mluvit z cesty....uplně mimo fakt..nechápu, nedavám...naschle se tu hadejte jak chcete
@ 38 Tvoja arogancia a nadradenost je neunosna.Jeden by si myslel,ze si zezrala secku mudrost sveta.Uz som sa nevedela dockat toho kedy ta niekto zj.ebe.Dockala som sa
nooo urcite ak taq piercing lebo uz jeden mam w nose a chcela by som este do brady alebo obocka....tetowania moc neuznawam, ale ked taq taq take mini..
Ja niesom ani za jedno...máš len 14 radšej si to rozmysli..zbytočne si "zohavíš" telo..nemôžeš sa na to proste vysrať? sa zmier s tým ako vypadáš a nevylepšuj sa....zvášť nie takýmito blbosťami...tie prachy vraz radšej do niečoho iného..raz ti to bude ľúto...čo keď ti to začne hnisať alebo ti to bude vadiť...zbytočné 2000 možno aj viac( a tetovanie jednoznačne nieje lacná záležitosť)..radšej zostaň prirodzená..lebo budeš tuctová...počkaj také dva roky a určite si ťa všimne viac ľudí na ulici..lebo nebudeš vyzerať ako "všetci" ...zbytočný drastický zásah do tvojho tela
piercing....do obocia to sa mi lubi dost. Tetovanie ani nie, lebo to potom uz ani nejde dole. A okrem toho je to hnusne dost ked ma clovek potetovane CELE telo
no ja mam piercing nad perou, mala som aj v jazyku.tetovanie mam na pleci a na bedrach.vsetko je v poooohoooooo.ani to nic nekazi ani to neni neesteticke
aj piercingy an tetovania su uzasne..tetovanie nemam..ale chcem si dat potetovat celu hrud a prsia jednoducho to milujem..a pierci som mala madonnu medusu septum microdermal a teraz mam len bridge ktory sa mame nepaci takze budem muset dat prec ako ostatne :´´(
do pici ludia, kvoli picovinam sa hadate jak taki jebnuti idioti, mate nejaky pojebany problem akceptovat druheho nazor? ked som sa sem registroval, na kazdom fore som sa kosil, lebo tu diskutoval zabavni ludia s inteligentnym humorom, ale teraz sami jebkovia. co forum, to sa naserem, tak nechajte zmyji jej nazor a prejavujte svoj. na jej nazoroch sa mi nezda nic zle, tak co do pici furt riesite?
tetovanie nie,ak tak nieco malinke,ale teraz je to frajerina a ja to pekne kym sme mladí,ked zostarneme bude to vyzerat strasne.
Piecing,docasne ano,a len na miesto kde dierka sama zrasite. Ale normalne nepotrebujem, mam v zivote dost bolesti,nie si sam privolavat dobrovolne dalsiu a este kvoli nejakemu debilnemu modnemu doplnku.
nooo tak tetovanie je uz velmi otrepane...ale paci sa mi tetovanie na siji u dievcat a na predlakti u chalanov...noo a piercing..vsetkeho vela skodi..preto ak piercing tak max. 2
...ja som mala piercing v jazyku...a sice ho uz nemam ale v najblizsom case si ho chcem dat nas5 lebo mi chyba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
100 komentov
a tetovanie mam tale malinke na nohe co neni ani poriadne videt takze pohodaa...
chciet je pekna vlastnost ale mat este krajsie juuuj ale ja chcem!! .. a budem mat.. disappointed:dufam)
pearsing, mne sa páči keď to má niekto v jazyku len keby to tak nebolelo
alebo do obočia, a tetoavnie........hmm veď čo je na tom zlého mne sa to páči a keby som mohol tak si nejaké dám
A teraz sa vyjadrit aj k diskusii. Tetovanie nemam a ani pirsing. A ani sa mi to dako nepaci.
Čo si taká múdra? Vôbec si sa ani k téme nevyjadrila a okrem to ho koľko ľudí tak píše... Musíš v niečom hľadať chybu – Emak a neviem čo...?
Na dievčatách sa mi Pači iba tetovanie (kúsok také maličké) a na chalanoch sa mi ani jedno ani druhé nepáči..
Nechaj tak keď ti nejde o život...
nooo urcite ak taq piercing lebo uz jeden mam w nose a chcela by som este do brady alebo obocka....tetowania moc neuznawam, ale ked taq taq take mini..
@wepmar To tvoje hehe heheheee he,ma zabíja!
@68 Už aj ty si arogantná?
Dúfam, že ťa to nezabilo keď si dokončila písanie názoru...
Určite by to bolo zaujímavejšie,ako rýpať do ludí ktorí majú pravdu!
Prines pekné kvetinky!
Ked mi tam este naplujes budes najmilsi!
mne sa páči piercing len v nose. tetovanie je pekné malé a ked má nejakú výpovednú hodnotu
Piecing,docasne ano,a len na miesto kde dierka sama zrasite. Ale normalne nepotrebujem, mam v zivote dost bolesti,nie si sam privolavat dobrovolne dalsiu a este kvoli nejakemu debilnemu modnemu doplnku.
tema sa mi pozdava :
mam aj aj. ak ces kukni fotoalbum a uvidis. jedno mensie a jedno vacsie tetovanie
piercing v nose a jazyku, z pupku som vybrala radsej. takze co je krajsie neriesim mam oboje a som nadmieru spokojna
...ja som mala piercing v jazyku...a sice ho uz nemam ale v najblizsom case si ho chcem dat nas5 lebo mi chyba