Jedna pekná babenka u nás brigáduje, niekoľko krát sme v práci spolu flirtovali aj sme si vymenili nejaké dvojzmysly a náražky na sex. Myslím že ju rajcuje že som manager a vediem zamestnancov. Včera som ju stretol v práci tak som za ňou hneď išiel akože
neviem,mne to už pripadá trochu choré....ale kebyže sa to stane mne,isto by som si dal na tom záležať,na jej výchove,lebo sa ešte len učí,je to vskutku,dievčatko....
mohol by si ísť do basy, tam by ťa mohol dakto pojebať do riti tak, že by si si mesiac nesadol a potom by sme ti my na to povedali "noa? veď tak to má byť"
@madtwatterphd Šak v pohode , polície sa báť nemusíš.
Ja len tak , že byť jej foter tak ťa zastrelím , doslova.
Vži sa do tej situácie keby to bolo tvoje decko
hahaha ty si iny ubožiak, 16 ročne pičky balit na jebačku HAHAHA takeho kokoa som dlho nevidel , a to som na birdzi dlho ja byt tebou sa zo seba pošablím.
Čakal si rozhrešenie typu ...
YEAH, ty samec, bež do toho a
keď si užiješ, tak sa povenuj aj
šestnástkam tu, na Birdzworlde?
Nuž, vážený mladý muž,
rozhodnutie bude aj tak len
na tebe ... a teda tej mladej slečne.
Však keď tak veľmi po tom túžiš
a nevieš vydržať nadržanie, tak (ne-
radím) vyskúšaj a potom daj vedieť,
čo to spravilo s tebou, s ňou, nech
sa aj my tu poučíme.
Alebo si to myslel tak, že berieš
obe do trojky, 16+16=32 a to je
plusmínus tvoj vek, čiže výčitky
svedomia zahnané.
Lákavé zakázané neochutnané
ovocie najviac chutí, ale len dovtedy,
kým nepríde k priamej konzumácii.
A možno si nakoniec povieš, že
akú máš pevnú vôľu a ako fajnovo
dokážeš vtáka udržať
pod vedomou kontrolou.
HOWGH.
@madtwatterphd mm47 je gay, on ti len závidí že môžes mať vlastné decko a normálny zdravý život
A neviem rozhodni sa sám, nevidím v tom problém, ale... je tam velký vekový rozdiel... vsak ako chces
pred 5 rokmi by som ta poslal do riti, ale dnes ti drzim palce zeny chcu poriadny sex, ak stretnu poriadny kus chlapa, ver mi, ty si akurat stretol poriadny kus zenskej, tak to vyuzi, tak ako kazda zena by vyuzila spolocnost poriadneho samca ....nie je to davno ako sa moje 2 kolegyne rozpravali o jednom chlapovi,co bol u nas na sluzobke, akoby s nim sli aj do pekla a ostali tam s nim, a pritom si s nim len vymenili usmevy...tuto ser, co ti pisu zenskej, i ony by chceli strasne jebat, ak by stretli ultrasamca
je mi jej už teraz ľúto lebo v 16tich väčšina dievčat ešte nevie čo sú muži zač a s veľkou pravdepodobnosťou ti dá s naivnou predstavou toho že s ňou budeš mať vzťah..... radšej si počkaj na dáku 20tku, väčšina takých už má v mužoch jasno
Tak v tvojom veku by si uz na take zubrienky nemal abi pomysliet. Ja man 22 ale so 16 by som si nezacal ja na 22 sa ešte neoznacujem za plne dospelého a v 16 to sú len hormóny Na druhej strane nech si rodičia dávajú deti do laty, bol som na free summer tam 12 rocne, v minisukni, výstrih po pupok a popite. A potom sa čuduj svete keď v spravach ukazu že niekto takej holke ublizil, môžu potom rodičia prisahať že to stelesnená panenka Maria bola
akože všetci ho tu dávate dole, ale to, že tie 16-tky vyzerajú na 24 a stále sa maľujú a doslova po tých chalanoch idú ako cigán po údenom (teda že sú ako pierko - nie nežné, ale ľahké) nikoho nezaujíma ???? Choď do toho, nech pipinka zistí o čom je vzťah
@nikkaaa 100 je pokiaľ viem jemný nadpriemer, chcela si asi skôr povedať niečo v štýle "pokiaľ ma iq aspoň 70", to by mal byť zas jemný podpriemer, ak si dobre pamätám
nakoľko má 16 tak toho nebude mať podľa mňa veľa za sebou, čo sa vzťahov týka, čiže dosť pochybujem, že sa bude na to pozerať ako ty, že ide len o sex.. je len naivné mladé dievča, ktoré je happy z toho, že zaujalo 30tnika
bral by som hned, teda keby som nemal 29 ale takych 20max dajme tomu... 16 rocne cupky su sice este sproste, ale povazuju sa za dospele... neskor to zistia samy
@nicolletz neviem kde zijes ale... dneska dievcata zvyknu mat prvy sex v 12 - 14tich so svojimi rovesnikmi a v 16tich uz maju za sebou 10tky sexualnych skusenosti.
@nikkaaa nemyslim si, aj keby mala IQ 160 tak by po mne isla. nemozem za to pritahujem vsetky inteligencne aj vekove kategorie od 16 - 35 (mal som uz aj 47 rocnu ale to uz nebudem opakovat)
@mm47 ked raz budem mat dceru tak ju budem viest k tomu aby si hladala starsieho a dobre zabezpeceneho frajera ako som ja a nie pubertalne deti vo veku 15 - 20 rokov. a jej foter keby nieco skusal tak dopadne zle nedobre.
@madtwatterphd neviem kde žiješ ty, ale to, že niektoré dnešné dievčatá sa k*rvia už v 14tich, keď to mám už napísať takto, neznamená, že to robia všetky. predstav si, že existujú ešte aj ľudia, čo sú toho názoru, že milovanie s osobou, ktorú máš rád je tisíckrát lepšie, ako obyčajný sex. a to, že niečo takéto vôbec 30 ročný chlap rieši na dákom fóre, a už len štýl, akým sa vyjadruješ, mi príde dosť funny snáď ja budem v tvojom veku riešiť, kedy budem mať s priateľom dieťa, a nie to, ktoré dieťa vo veku 16 rokov pretiahnem
@nicolletz ano najlepsi sex zazijes s milovanou osobou, ale aj sex bez lasky ma nieco do seba (zavisi od toho s kym) a moze byt perfektny, kurvenie je normalna vec kazdy dospely clovek - ci zena ci chlap ma svoje fyzicke potreby a priznam sa ze by som nechcel zenu ktora nema pozitivny vztah k sexu.
ad deti - zeny vdaka hormonom tuzia po detoch. Nas zas hormony vedu k tomu aby sme mali sex s co najviac partnerkami taka je jednoducho priroda.
@matwatterphd a ty jej pozitívny vzťah k sexu budeš posudzovať podľa toho, koľko partnerov prestriedala? na to, aby žena mala pozitívny vzťah k sexu nemusí od svojich 14tich spávať s kadekým. je pravda, že má niečo do seba, ale keď už ide o to, tak ani nechápem, načo si to sem písal, lebo každého, kto vyjadrí nesúhlas, resp. opačný názor ako máš ty, tak sa ho snažíš presviedčať o opaku
@nicolletz ja ti tvoj nazor neberiem ja len pisem svoj pohlad na vec. Uz mam s opacnym pohlavim dost vela skusenosti tak vidim veci inak ako ludia ktori maju 20 a celu svoju mladost presedeli za pocitacom a mozno v 60tke zistia ze nic nezazili nevyuzili sance ktore im osud ponuka a premarnili cely zivot.
Tak ja celu svoju mladosť za počítačom rozhodne nepresedim, dosť pracujem aby som si zarobila na cestovanie a aj toto leto idem ešte do anglicka a Španielska a zážitkov mam až až. Ale hej no, toto je typické navazanie sa starších do mladších. A na to, že vidíš veci ako vravíš "inak", by človek čakal, že ich budeš vidieť v tvojom veku aj trochu rozumnejšie. Not hatin, just sayin, len mi toto celé pripadá, že si to sem pridal preto, aby ti chlapi písali, aký si borec a pod. nech ju môžeš s kludnym svedomím pretiahnut. Ja som vyjadrila svoj názor pre to, lebo aj ked ho mam možno zastaralý, tak si myslím, že chlap by sa mal správať k dievčaťu pekne a nie ju len vnímať ako daky prostriedok na sex o ktorom si napíše fórum s názvom "yebacka". Toľko k tomu
Debilko ked uz 12-14 rocne zacinaju so sexom tak si najdi 12 rocnu ty vyjebany pedofil ... ja mam 22 a v zivote som nemal babu mladsiu od seba. Moja terajsia ma 25 rokov a neviem si predstavit ze by som mal mladsiu... radsej si hon ego doma... ze manazer kebyze si manazer nepotrebujes jebat deti ale zbalis zenu
pevne dúfam, že si troll, ak nie tak si chudák. Normálna žena, ktorá nie je naivná ako nejaká pubertiačka, ktorá neprešla ešte ani adolescenciou by o teba asi nemala záujem, však?
:letim:
@joplinka mal som uz aj starsie najstarsia mala 47 ale je pravda ze s mladymi dievcatami je to jednoduchsie a nesom troll nemozem zato ze nejaki kokotkovia mi zavidia
@0sea vo viacerych krajinach by si siel sediet aj za flasu vodky. v europe je sex legalny od 15 - 16 rokov, len islamske bananistany to maju inak.
poznam viacero ludi ktori maju mladu partnerku, a nikto to neriesi, tak co je na tom? Niektore vyzeraju uz v 16tich na20. najdi si chlapa radsej a uz nemudruj...
@madtwatterphd daj sa liečiť človeče...chudák žieňa nech má v takom mladom veku skúsenosti to je vážne choré, kebyže som pri tebe na mieste ťa zastrelím a to dievča prefackám nech kludni hormón...
@mrsbrynn ty sa daj liecit evidentne mas nedostok sexu tak si nadrzana svrbi ta pica rada by si si vrzla a zavidis mladym dievcatam ze si zajebu miesto teba. co je akoze na tom ze si dvaja ludia robia dobre? Ved len vykonavame monotonne pohyby aby sme zazili noeco pekne.r No nic idem na beefree vytrtkat nejake 16ky majte sa tu pekne nebojte sa uzijem si aj za vas
na rovinu jej povedz, ze po nej hrozne tuzis a ze ta hrozne vzrusuje a blablabla tak to zaobal a k tomu dodaj ze ale nechces riesit ziadne vztahy a tak. keď je taka rajda, tak by mohla suhlasit. problem solved.
@mmajuskaa3 toto forum je uz davno neaktualne teraz riesim 18 rocnu ta vyzera mladsie ako ta 16ka. Brata by som sa nebal. My bratia sestram doprajeme sam som sestre dohadzoval pichacov ale kazdeho odmietla :/ a keby mal niekto nahodou problem tak chodim cvicit a mohol by skoncit trebarz bez zubov.
a to si sa chcel ako pochvalit alebo?? nechcem ti kazit iluzie, ale ona si ta pravdepodobne tiez nebude chciet vziat. kym by prestala menit plienky vasmu dietatu uz by ich musela menit tebe
@artlover ja som nepisal nic o manzelstve manzelstvo prichadza do uvahy len keby sme mali spolu deti... ale deti by som chcel mat s niekym inym uz viem aj s kym.
16 ? realy.... och -.- tak si potom na jej mentalnej urovni sprosteho decka aj ked mas 30 lebo inak si to neviem predstavit ako ty mozes a ako ona moze... ze to je zo srandy pisane ?
@sasuke jasne ze ked sa bavim s mladym clovekom tak s nou nebudem preberat kvbantovu fyziku ani problemy tretieho sveta ...
Teraz riesim 18rocne dievca, ktore je vyspelejsie a ma viac rozumu ako niektore 30ky takze vek v tychto veciach nehra ziadnu rolu. Niektori ludia jednoducho dospeju rychlo (plati hlavne u zien) dolezitejsi ako vek je mentalna inteligencia.
@madtwatterphd ta hej ale aj tak 16 sa mi zda a ked len pojebat chces... proste hnusne... ked sa necha take mlade dievca len pojebat tak vyspele isto nie je
@sasuke a ty si myslis ze mlade dievca nema chut na sex? co je lepsie uvolnit hormony a citit sa vpohode?, alebo byt nadrzany nevrly nervozny a agresivny?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
110 komentov
sorry
nechápem tvojmu humoru, prepáč
1. Yebačka
2. babenka
3. ideš po niekom s koho fotrom si skoro mohol byť v škole týždenník
wtf chlape ?
@melancholik smrtelne.
ale...just don´t
jasné že je nadržaná,teraz objavuje svoju sexualitu....
Ja len tak , že byť jej foter tak ťa zastrelím , doslova.
Vži sa do tej situácie keby to bolo tvoje decko
YEAH, ty samec, bež do toho a
keď si užiješ, tak sa povenuj aj
šestnástkam tu, na Birdzworlde?
Nuž, vážený mladý muž,
rozhodnutie bude aj tak len
na tebe ... a teda tej mladej slečne.
Však keď tak veľmi po tom túžiš
a nevieš vydržať nadržanie, tak (ne-
radím) vyskúšaj a potom daj vedieť,
čo to spravilo s tebou, s ňou, nech
sa aj my tu poučíme.
Alebo si to myslel tak, že berieš
obe do trojky, 16+16=32 a to je
plusmínus tvoj vek, čiže výčitky
svedomia zahnané.
Lákavé zakázané neochutnané
ovocie najviac chutí, ale len dovtedy,
kým nepríde k priamej konzumácii.
A možno si nakoniec povieš, že
akú máš pevnú vôľu a ako fajnovo
dokážeš vtáka udržať
pod vedomou kontrolou.
HOWGH.
pokial ma iq ASPON 100 tak ju chut na yebacku s tebou prejde
ak ma mensie iq tak chod do toho bude to zena pre teba
A neviem rozhodni sa sám, nevidím v tom problém, ale... je tam velký vekový rozdiel... vsak ako chces
nenic dievcatam idealy
prosim
ono @0 tiež wtf, určite ju rajcuje, že si menežér
A mne ten rozdiel príde v pohode, ale toto fórum veľmi zábavné.
@nikkaaa nemyslim si, aj keby mala IQ 160 tak by po mne isla. nemozem za to pritahujem vsetky inteligencne aj vekove kategorie od 16 - 35 (mal som uz aj 47 rocnu ale to uz nebudem opakovat)
@mm47 ked raz budem mat dceru tak ju budem viest k tomu aby si hladala starsieho a dobre zabezpeceneho frajera ako som ja a nie pubertalne deti vo veku 15 - 20 rokov. a jej foter keby nieco skusal tak dopadne zle nedobre.
Taky Picasso si v 70tke zobral za zenu 16ku
ad deti - zeny vdaka hormonom tuzia po detoch. Nas zas hormony vedu k tomu aby sme mali sex s co najviac partnerkami taka je jednoducho priroda.
Tak dúfam , že dcéru nikdy nebudeš mať
Oo vážne ? by ma zaujímalo čo by si mu spravil pán manažér
@rocafella sam si pedofil ked ma navadzas aby som trtkal 12ky ak mi chces nadavat tak mi posli cislo do rpcky a vybavime si to rucne
@0sea a ty musis byt zase panic a bukvicak a neurazam ta za to ze si skaredy
:letim:
poznam viacero ludi ktori maju mladu partnerku, a nikto to neriesi, tak co je na tom? Niektore vyzeraju uz v 16tich na20. najdi si chlapa radsej a uz nemudruj...
si to moc dobre "nezmanageroval" by som ti dal hneď výpoveď
pridana hodnota nulova. neviem co si cakal za komentare.
@peculiar lebo som zvrhly a nemoralny chlipnik
nejde o to keby si s nimi spal, ale keby si im ublížil
a rád yedavam yablká, ale snimi sa tak človek nenayebe ako s yougurtom
Teraz riesim 18rocne dievca, ktore je vyspelejsie a ma viac rozumu ako niektore 30ky takze vek v tychto veciach nehra ziadnu rolu. Niektori ludia jednoducho dospeju rychlo (plati hlavne u zien) dolezitejsi ako vek je mentalna inteligencia.
podla tejto logiky aj ked som hladny tak sa nenajem a ked som smadny tak sa nenapijem. Ked potrebujem dychat tak...
@106 to naozaj hodnota zeny zavisi len od sirky jej vaginy? zena sa roztiahne aj pri porode, ale ak ju chlap lubi tak preco by mu to malo vadit?
a inak mne je jedno ci je uzka, alebo siroka - ja som rozdiel v sexe nepostrehol skor ide o to kto ti ako "vonia" a kto ta fyzicky pritahuje.
@106 bola myslena metaforicky neviem preco mne sa sex bez nejakych citov/hlbsiemu vyznamu cisto len pre uspokojenie pudov prieci...