Dobry den
chcem sa opytat ci niekto nema skusenosti s zarabanim videa velmi by ma zaujimalo ako to je s prehratim a za kolko? lebo mam kanal co ma prehrate videa za 4.500.000 mil a bol stoho minimalne zisk ked pozeram na blogerom ze su stoho zabezpeceny
Neviem ako to presne funguje ale keby chceš zarábať fakt slušné peniaze musíš mať dobré videá ktoré bude pozerať veľmi veľa ľudí a pošli odkaz na ten tvoj youtube kanál
Napr. pri jeho videách počítaš, že to pozerajú najmä SK/CZ
Ceny sú lepšie ako klik z južnej afriky
CTR .. miera prekliku je väčšinou 2-4% v lepších prípadoch 5-7% a viac
Cenu za klik by som odhadol na 8 - 20 centov .. môže sa líšiť potom napr. CPM (cena za 1000)... aktívne nezarábam na youtube tak neviem presne
Ak mu strašne veľa ľudí kliklo na reklamu vtom videu tak je to možné.. ale to vie len majiteľ účtu, nedá sa to nikde zistiť verejne len tak ja by som to reálnejšie videl na nejakých +- 150€ za 32k video...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
: jasne ze to len spravujem
je to tazke len to netreba vzdavat pamatam sa ked som mal 10 odberov a neveril som že budem mat niekedy 100
» www.youtube.com/channel/UCcgMHg...
pozri napr. gogove videá, štatistiky : » socialblade.com/youtube/user/go...
presne goga som myslel ako to myslel ze da vyzit stoho zabil si diky to o som chcel vidiet haha
ale dajak tomu nechapem ze za 32.000 videni ma 517 eur?
Napr. pri jeho videách počítaš, že to pozerajú najmä SK/CZ
Ceny sú lepšie ako klik z južnej afriky
CTR .. miera prekliku je väčšinou 2-4% v lepších prípadoch 5-7% a viac
Cenu za klik by som odhadol na 8 - 20 centov .. môže sa líšiť potom napr. CPM (cena za 1000)... aktívne nezarábam na youtube tak neviem presne
Ak mu strašne veľa ľudí kliklo na reklamu vtom videu tak je to možné.. ale to vie len majiteľ účtu, nedá sa to nikde zistiť verejne len tak ja by som to reálnejšie videl na nejakých +- 150€ za 32k video...