Youtube - Akí sú vaši obľúbenci na Youtube? Chodíte tam často a koho odoberáte?
Zaoberám sa Youtubom, mám svojich obľúbencov, ktorých odoberám a podporujem. Zaujímalo by ma, či chodíte na túto stránku často a máte aj vy kanále, ktoré s radosťou odoberáte. Alebo ste niekedy nepomysleli o vytvorení vlastného ak nejaký práve už nemáte.
No jasné, že dá : D Nerobili by to tí ľudia len pre zabitie času. Aj Youtube potrebuje návštevnosť, aby zarábal na reklamách. Inak ak sa vám môj článok páčil, tak nezabudnite hodnotiť : P. Bude ma to motivovať, aby som písal aj ďalšie a lepšie. Vďaka.
Ja odoberám hlavne ľudí o ktorých si myslím, že sú nadaní. Je toho viac, ale najradšej mám Jona Lajoieho, ktorý je podľa mňa génius a potom aj ľudí ako Barely political, Epic rap battles of history 1,2, Smosh, Piano guys, MGMT a veľa ďaľších... Ale najradšej mám videá, spojené s hudbou a vtipnými a inteligentne napísanými textami : P
EpitahRecords, Riserecords, SumerianRecords co sa tyka metalcoru a hardcoru ... a potom HospitalRecords, Liquicity, NeurofunkGrid, UKFDubstep ... a pre milovnikov Dva a pol CHlapa odporučam odberať MarianT21 , je tam cez 200 videi a najlepšie zostrihy v slovenskom dabingu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
vždy sa zasmejem...
je mi do plaču z top videí na youtube, nejaké LMFAO, Lady Gaga, Justin Bieber, Jennifer Lopez.. čo to kurva je za svet toto (ach)
MadRam11
nerbouman
FueledByRamen
scoutthedoggie
AtlanticVideos
TheOfficialSkrillex
MajkSpirit84
napriklad:
hadoukentheband
IDUnionDnB
JasomMCJaSomWest
kutlo9
psichopatik
Qlim7
AllTimeLowVEVO...
najma: AllTimeLowVEVO ♥
@peacexp
Beauty & Style: nechutne veľa ľudí
Veda a technika: nottinghamscience, periodicvideos, engineerguyvideos, favscientist, numberphile, sixtysymbols
Humor: gradualreport, theslowmoguys, spricket24, mrweebl
Aktivistické skupiny etc: wegiveadamn, genderandsexuality, androgenetics, rsaorg
@helliumka - oni robia stále nové diely?