Ale spravili to dobre Namotali celý svet na ich službu a teraz to budú chcieť spoplatniť Napríklad ja by som si bez youtube nevedel predstaviť deň, čiže určite pôjdem do toho.
@derimax3 Šak jasné, prečo nie? Nemyslím, že tie servery a všetko sú pre nich lacnou záležitosťou. Aj keď zarábajú z reklám a somarín. Neviem prečo si táto slovač ešte nezvykla, že za dobré veci sa platí
Ak spravne rozumiem tym clankom, bude na tvorcovi obsahu na YT ci bude chciet spoplatnit svoje kanal. Cize, kym ti, ktorych pravidelne sledujem nebudu nic menit, nemam dovod sa hnevat
Na druhu stranu, aj ked uz to zmenia- Ak to budu prijatelne sumy, nemam problem im zaplatit. Predsalen ponukaju nejaku sluzbu a vobec by som sa neurazil, ak by mojimi peniazmi napriklad kvalita tychto videii stupla
Spolplatnené budú iba exlúzívne videa + premiové účty, živé prenosy , Online videoopožičovna ( ktorá sa má zaviesť ) , niektoré kanály budú stremované ako HBO, Cinemax atď. Čiže to, na čo som nikdy neklikol.
Hudobné videá a väčšina komerčného obsahu bude zadarmo, je to pre nich jeden z najlepších spôsobov reklamy. Odrbali by sa keby si to spoplatnily.
Je zvlastne, ze za markizu, jojku a iny hnoj ludia s radostou v predklone zaplatia kdejakemu uzernikovi, ale za normalny obsah (mimochodom na YT su aj cele filmy legalne aj nelegalne) sa im platit nechce.. Toto je generacia kokotizmu.
Ja by som naopak privital, keby sa tam daju pozerat cele filmy za nejaky poplatok. Bohuzial netflix na Slovensku nefunguje, takze toto by bola taka prijemna alternativa...
@sturmer nie je to hoax, ale este ani sami nevedia co vsetko bude spoplatnene...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Kokoti
Btw. o tomto sa hovorilo dávnejšie.
Na druhu stranu, aj ked uz to zmenia- Ak to budu prijatelne sumy, nemam problem im zaplatit. Predsalen ponukaju nejaku sluzbu a vobec by som sa neurazil, ak by mojimi peniazmi napriklad kvalita tychto videii stupla
Hudobné videá a väčšina komerčného obsahu bude zadarmo, je to pre nich jeden z najlepších spôsobov reklamy. Odrbali by sa keby si to spoplatnily.
Ja by som naopak privital, keby sa tam daju pozerat cele filmy za nejaky poplatok. Bohuzial netflix na Slovensku nefunguje, takze toto by bola taka prijemna alternativa...
@sturmer nie je to hoax, ale este ani sami nevedia co vsetko bude spoplatnene...
okay...aj Glozell by ma trošku mrzela
Krista to čo ešte spoplatnia? Sranie na verejnosti?! Aj to už je