Čaute všetci, určite viete o tom že youtube sa kontaktuje s každým užívateľom ktorý dosiahne istý počet prehratí videa neviete mi povedať koľko asi ? Počul som že nad 500 000 vám dajú za každé ďalšie 1 cent je to pravda podeľte sa so svojimi skúsenosťami
Kamarát to niekde čítal ale tiež sa mi nezdalo že za viac ako 500 000 dávajú nejaké centy Podľa mňa to bude asi nad 100 miliónov, a tam sa ťažko niekto dostane
Takže ked že som to už mal tak vám to vysvetlím:Vôbec nejde o to kolko máťe pozreti videa ale ide o to kolko máťe odoberaťelov potom môžete požiadať o partnerstvo s Youtube alebo s nejakou produkciou na youtube ktoré maju nejaké akcie z youtube napr:machinima,TGN čiže aj u nich môžete požiadať o takzvané spenažnenie ale každý má iné podmienky potom sa len dohodnete dáte im kreditku cez internet sa podpíšete a robíte pod nimy alebo s google kde ked máte reklamy s google tak ked vám na to klikaju fanušikovia dostavate nejaké centy.Nemôžete použivať hudbu ktorá má práva a vy ste si od nich nevipítali copyright a zrusili by vám to takže tak dajte si to do youtube ako na spenaznenie a tam to je vysvetlene...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
91 876 počet prehratí videa a este mi nic neprislo