Asi že chcu vyzerať lepšie a nehanbiť sa za svoju osobu jak vyzeraju ale je vela možnosti : pedofilia - da si ze ma 16 rokov okopiruje nejake fotky z fb nejakeho chalana a povie tuto na birdzi dievcatu ci sa nestrewtnu......vselijakw vysvetlenia su
Pretože sa nudia a chcú potrolliť troška ľudí...a väčšina hlúpej komunity im nato naletí a reagujú a začnú sa s dotyčným zakladateľom fóra hádať...čím je zakladateľ nanajvýš rád, pretože o to mu presne išlo...
Záver? Tí ktorí reagujú na také sračky sú rovnakí blbci ako ten, za ktorého označujú zakladateľa fóra.
Je veľa dôvodov. Ak myslíš také tie nicky, ktoré vyslovene trollujú, možno je to nejaká forma protestu (napr. za nový Birdz alebo len spestrenie si života a životov iných - už si netrúfnem uvádzať, či pozitívne alebo negatívne a ak, tak pre ktorú stranu ako. Nuda. Nápady, za ktoré sa hanbíš priznať k sebe samému, ale na druhej strane máš v sebe kus exhibicionistu, takže si myslíš, že patria von.
Zmienená anonymita tiež, možno nejaký konkrétny cieľ, v ktorom to je výhodné..
Podľa mňa ich (kedysi aj mňa) láka ta anonymita Môžu písať s kým chcú a čom chcú a nemusia sa trápiť čo napísali. Nemusia sa za seba hanbiť,a môžu byť hocikým kto ich napadne.V mojom teraz už akože minulom živote som bola modelka z Talianska akože žijúca na Slovensku,ale rýchlo ma to prestalo baviť, teda vôbec ma to nebavilo ... presnejšie asi 2 dni.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Záver? Tí ktorí reagujú na také sračky sú rovnakí blbci ako ten, za ktorého označujú zakladateľa fóra.
THE END.
Zmienená anonymita tiež, možno nejaký konkrétny cieľ, v ktorom to je výhodné..
k téme: asi z nudy, chcú písať, čo ich napadne, nikto ich nebude poznať, nezabávajú sa vonku, ale takouto formou